JxCat diu a Berlín que no té pressa perquè hi hagi Govern

|

Eduard Pujol ple bona


El portaveu adjunt de JxCat, Eduard Pujol, ha afirmat aquest dimecres després de la reunió celebrada a Berlín per Carles Puigdemont i el grup parlamentari d'aquesta formació, que el seu partit se sent amb "comoditat suficient per treballar sense presses i per continuar valorant totes les opcions, i també la del president Carles Puigdemont "per formar Govern a Catalunya.


"Ens hem guanyat el dret de gestionar el temps, sent molt responsables i coresponsables amb la voluntat del poble de Catalunya, on hi ha una veu que demana Govern i nosaltres som els primers que volem que hi hagi Govern", ha manifestat Pujol en declaracions a la premsa poc abans que acabés la reunió del grup parlamentari de JxCat.


"En definitiva, el que volem és donar els passos que siguin millors per al país i en això estem. No hi ha contradicció entre els terminis i valorar totes les candidatures i tots els noms", ha abundat Pujol.


"Hem presentat ja tres candidats, un dels quals dues vegades. I la resposta de l'Estat ha estat la que ha estat, la de no voler dialogar i marcar la vida política a través dels tribunals", ha assenyalat Pujol, al·ludint a les temptatives del seu partit de fer president Jordi Sànchez i Jordi Turull.


El dirigent independentista s'ha dirigit als mitjans al final d'una reunió amb Carles Puigdemont, establert a Berlín des que va ser posat en llibertat sota fiança fa dos divendres de la presó de Neumünster, al nord d'Alemanya.


La reunió d'aquest dimecres a Berlín ha congregat a tots els membres del grup de JxCat al Parlament, llevat dels que actualment es troben a la presó.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH