Primera exposició permanent d'Instagram a Barcelona

|

Instagramers corner Movistar centri catalunya 18042018

S'inaugurarà el 23 d'abril.


Movistar i Instagramers creen una sala d'exposicions permanent dedicada a la fotografia d'Instagram on es mostraran les millors instantànies d'aquesta xarxa social.


El nou espai anomenat Instagramers Corner es converteix en el primer de Catalunya i el segon d'Europa.


L'exposició s'ubicarà al Movistar Centre de Plaça Catalunya, a Barcelona, i s'inaugurarà el 23 d'abril.


La inauguració comptarà amb la presència de Phil González, fundador de Instagramers, que, en el marc del Dia del Llibre, Sant Jordi, presentarà el seu segon llibre sobre Instagram: Instagram i més.


A l'acte, també intervindran Carlos Fernández Guerra, director digital d'Iberdrola, a més d'alguns dels 42 artistes que tindran les seves fotos exposades a la mostra.


L'espai s'inaugura després de la posada en marxa de la Instagramers Gallery, situada a l'Espai Fundació Telefónica de Madrid, la primera d'aquesta temàtica que es va obrir a Espanya, i que compta amb el suport d'Iberdrola i LaChrome.


LES EXPOSICIONS


L'exposició consta de dos espais, un permanent amb fotografies de 12 instagramers i un altre que s'anirà renovant amb els guanyadors dels certàmens de fotografia llançats des del compte oficial de Instagramers Catalonia.


Els artistes que exposaran permanentment un total de 120 imatges són @nazaret, especialista en blanc i negre; @stoptheroc, especialitzat en arquitectura; @marinacomes: fotografia de viatges; @juanjofuster, paisatges naturals; @lauraponts, art foodie; @montseferre, capvespres; @barruz, castells; @domoa, «no llocs»; @monicabedmar, gestos i «petits» moments; @neburruben, street photo; @serpiaka, poemes visuals a través de la llum; i @carolina_nusadua, minimalisme amb tocs surrealistes.


Quant a la primera exposició temporal, reunirà 30 de les millors imatges que @IgersCatalonia ha esmentat en el seu perfil en els últims mesos, entre les quals es troben peces de fotògrafs que, al seu torn, en alguns casos, són influencers destacats d'aquesta xarxa social.


Aquesta exposició s'ha concebut com un recull de racons de les diferents parts de Catalunya que tenen un gran atractiu tant per a autòctons com per a turistes.


Està previst que, en el marc del Instagramers Corner, s'organitzin durant tot l'any una sèrie de workshops i presentacions que animaran l'espai, els quals se sumaran a l'activitat formativa i d'innovació que el Movistar Centre ja té habitualment.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH