Trump confirma la "bona relació" entre el director de la CIA i Kim Jong-Un

|

Trump cia kimjonun 18042018

Trump confirma la relació de Pompeu amb Kim Jong-un.


El president dels Estats Units, Donald Trump, ha confirmat que el director de la CIA, Mike Pompeo, es va reunir la setmana passada a Pyongyang amb el dirigent de Corea del Nord, Kim Jong Un. "La trobada va ser molt bé i es va formar una bona relació", ha destacat.


Hores després que 'The Washington Post' tragués a la llum el viatge secret de Pompeu , candidat a secretari d'Estat, Trump ha reaccionat a Twitter donant per certa la informació.


Segons el president, s'estan estudiant els "detalls" de la trobada que ell mateix mantindrà amb Kim Jon Un.


"La desnuclearització serà una cosa molt bona per al món, però també per a Corea del Nord", ha reblat Trump, que des de la seva arribada a la Casa Blanca no ha escatimat crítiques i insults contra el dirigent nord-coreà, al qual s'ha referit com "home coet "en diverses ocasions.



Dimarts, Trump va advertir que és possible que els esforços per preparar la reunió amb Kim Jong Un-que es baralla entre finals de maig i principis de juny- no siguin suficients.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH