Jocs Mediterranis

La venda de marxandatge dels Jocs Mediterranis va fer aigües

Només es va poder vendre un 20% del que estava previst

per Redacció , 17 de setembre de 2018 a les 10:28 |
Una de les peces de la Tarracvs Parade amb la mascota dels Jocs Mediterranis al costat | Ajuntament de Tarragona
La venda de marxandatge dels Jocs Mediterranis va fer aigües. El que semblava una evidència, ho ha certificat aquest dilluns RAC1, quan ha avançat que només s'ha facturat un 20% del que havia previst l'organització, s'han aconseguit uns 100.000 euros.

Mentre s'espera que l'organització faci pública alguna dada, apareix aquesta informació, en la qual s'afirma que tot el material que no s'ha venut està emmagatzemat en una empresa a Osca i que, a priori, acabarà sent destruït.


La mateixa empresa encarregada del marxandatge, que va haver de pagar un cànon de 15.000 euros per poder fabricar els articles promocionals, ja va haver de destruir material després que no es pogués aprofitar un cop es va ajornar l'esdeveniment esportiu. En total es podrien haver destruït uns 200.000 euros en productes de marxandatge.

 

(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te subscriptor per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

 

Participació