polèmica dels màsters

Augmenten un 2% les matriculacions de màster a la Universitat Rei Joan Carles

L'interès per cursar estudis de postgrau al centre madrileny creix malgrat els polèmics casos Cifuentes, Casado i Montón

per Redacció, 17 de setembre de 2018 a les 16:50 |
Cristina Cifuentes en la roda de premsa en què va anunciar la seva dimissió. | Europa Press
Primer va ser Cristina Cifuentes, després Pablo Casado i, la més recent, tot just fa 4 dies, la ja exministra de Sanitat del govern espanyol, Carmen Montón. Tots tres han estat a l'ull de l'huracà pels seus estudis de postgrau a la Universitat Rei Joan Carles I. De fet, Cifuentes i Montón ja han deixat enrere la seva carrera política. Lluny de perjudicar la imatge del centre, tal com avança RAC1, l'interès per cursar màsters en la universitat madrilenya ha crescut de cara a aquest nou curs.

Concretament, segons ha informat la ràdio catalana, les matriculacions per estudiar un màster han augmentat un 2%. I no només això, també ha augmentat -en aquest cas un 3%- el nombre d'alumnes inscrits per cursar-hi estudis de grau.


La universitat, doncs, tindrà més alumnes aquest any que l'anterior, malgrat que el cas de l'expresidenta de la Comunitat de Madrid va esclatar el mes de març i la polèmica sobre el currículum de l'actual president del PP és d'abans de l'estiu. 

 

(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te subscriptor per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

 

Participació