Anglaterra baixa a Espanya del seu idil·li amb la victòria
dimarts, 16 de octubre de 2018

Els de Luis Enrique es van veure sobrepassats en els primers 45 minuts de partit on els anglesos van marcar tres gols gràcies als errors de la selecció espanyola.

Comenta
JP Morgan, interessat en finançar el Bernabéu
dilluns, 15 de octubre de 2018

El primer executiu del banc nord-americà JP Morgan, Jamie Dimon, es va reunir aquest estiu amb el president del Reial Madrid i d'ACS, Florentino Pérez.

Kilian Jornet, campió del circuit internacional de curses de muntanya
dissabte, 13 de octubre de 2018

"Avui anava amb la calculadora a la mà, sabia que si Engdahl guanyava jo havia de ser sisè com a mínim, per això he intentat agafar i mantenir un bon ritme", va explicar Jornet després de la carrera amb sortida des de la localitat de Limone sul Garda.

Investiguen el 6-1 del PSG contra l'Estrella Roja per una possible compra de partit
divendres, 12 de octubre de 2018

Un mitjà francès afirma que la UEFA hauria alertat la policia en rebre informació fiable sobre un possible tripijoc entre equips.

La presumpta violació de Cristiano Ronaldo ja esquitxa el Reial Madrid
dijous, 11 de octubre de 2018

El Real madrid anuncia una querella contra el diari portuguès que acusar el club de forçar que Cristiano Ronaldo paguse per garantir el silenci de Kathryn Moyorga.

Relleus a l'àrea de comunicació de l'Espanyol
divendres, 5 de octubre de 2018

Agustín Rodríguez, cap de premsa de l'aeroport del Prat, substituirà Xavier Salvatella com a responsable de comunicació del club perico.

Ple absolut en la inauguració dels Special Olympics

Més de 2.700 persones: 1.500 esportistes i 1.200 persones de públic han omplert el Poliesportiu d'Andorra en un acte on ha predominat els missatges en defensa de la senzillesa i humilitat.

El Barça quadra un pressupost
dimarts, 2 de octubre de 2018

No obstant això, el principal problema del club segueix sent l'enorme quantitat que destina a pagar les seves nòmines: la seva massa salarial absorbeix el 76% de la despesa del Barça.

Carlos Sainz participarà al Dakar de 2019 amb Mini

Després de guanyar l'última edició del rally, Sainz deixa Peugeot per córrer amb la marca d'automòbils britànica.

Alejandro Valverde és el nou campió del món de ciclisme en ruta
diumenge, 30 de setembre de 2018

El d'avui ha estat el més buscat, el que posa la cirereta al seu palmarès i el que probablement, com van indicar les seves llàgrimes a la meta, més emocionat hagi rebut.

La Fiscalia turca demana 12 anys de presó contra Arda Turan per una agressió

El Ministeri Públic de Turquia demana 12 anys i mig de presó per al jugador del FC Barcelona després d'un episodi de violència a Istanbul.

Arda Turan agredeix un periodista a l'avió de la selecció turca
   Arda Turan, tres setmanes de baixa
Comenta
La Fórmula 1 crearà un campionat mundial per a dones
dimecres, 10 de octubre de 2018

Aquest campionat té programat iniciar al maig de 2019, amb una entrada lliure per 18-20 pilots que seran seleccionades exclusivament pels seus mèrits al volant després de diversos tests i altres valoracions.

Aquests són els 30 candidats a guanyar la Pilota d'Or
dimarts, 9 de octubre de 2018

Les publicacions France Football i L'Équipe donen a conèixer els noms dels candidats.

El Barça: ¿molest amb el baix rendiment de Luis Suárez?

Luis Suárez es perdrà el pròxim partit per unes lleus molèsties en el seu genoll i farà entrenament específic amb els fisios del FC Barcelona.

Lopetegui es juga seguir al Reial Madrid si no guanya els propers partits
dilluns, 8 de octubre de 2018

Lopetegui té un ultimàtum de tres partits (contra el Llevant, el Viktoria Plzen i el Barça) per canviar l'estil de joc.

El Barça perd el liderat a Mestalla després d'empatar amb el València (1-1)
diumenge, 7 de octubre de 2018

El Barça ha empatat amb el València gràcies a un gol colossal de Messi i cedeix el liderat al Sevilla. Els blaugrana estan empatats a punts amb l'Atleti i tenen una d'avantatge sobre el Madrid.

Èxit dels Special Olympics tant en les competicions com en les activitats lúdiques

Els Special Olympics no tornaran fins d'aquí a quatre anys: "Ara toca descansar, però a partir de demà ja començarem a treballar en els pròxims jocs", ha manifestat Sergi Grimau.

Els patrocinadors de Cristiano Ronaldo, incòmodes davant la reobertura del cas de violació

Algunes de les marques que patrocinen el futbolista no volen veure afectada la seva reputació ni que se'ls pugui vincular amb cap tipus de problema judicial. Mentre Nike es mostra preocupada, EA Sports ha retirat la seva imatge del videojoc.

L'Alabès noqueja el Madrid i no el deixa aixecar el cap (1-0)
dissabte, 6 de octubre de 2018

El Reial Madrid marxa en caiguda lliure. El seu partit a Mendizorroza va ser el pitjor de la temporada, pitjor que el desastre al Pizjuán, l'empat contra l'Atlètic o el naufragi a Moscou.

Els porters Courtois i Oblak protagonitzen un derbi madrileny que acaba sense gols (0-0)
dissabte, 29 de setembre de 2018

Es va fer el silenci a la grada del Bernabéu al no veure a Bale sortir del vestidor després del descans. Són els riscos que corria la directiva blanca en no fitxar una estrella amb l'historial de lesions del jugador que assumia el lideratge.

El Barça aconsegueix un empat davant un Athletic que no puntuava al Camp Nou des de 2004 (1-1)

El Barça va estar perdut sense el seu guia espiritual durant els primers minuts i un xut de Luis Suárez que va rebutjar Unai Simón va ser l'única ocasió clar de gol dels blaugrana en els primera mitja hora de joc.

Valverde prescindeix de Malcolm contra l'Athletic
divendres, 28 de setembre de 2018

El fitxatge estrella del Barça es queda a la banqueta després d'una segona part discreta davant de Leganés.