diumenge, 21 de febrer de 2021

Mor a Miami Marina Izquierdo, periodista i escriptora

|

Marina esquerre ep


La periodista i escriptora valenciana Marina Izquierdo ha mort a Miami (Estats Units) per causes desconegudes després d'haver estat hospitalitzada breument per trobar-se malament, segons fonts del seu entorn.


Marina Izquierdo s'ha dedicat al periodisme, la docència i la narrativa. Periodista cultural, directora de comunicació i professora de literatura a la Universitat de Columbia, Manhattanville College i la Universitat de Malta, així com a l'Institut Cervantes ia l'Institut Reina Sofia, l'autora compta amb relats i poemes premiats i publicats en diferents antologies .


Recentment, l'escriptora va reivindicar la figura de la poetessa Gloria Fuertes i altres fèmines que van ser pioneres en camps com la literatura, la diplomàcia o la filosofia en la seva primera obra de teatre, 'Dones fortes'.


L'obra, que publica l'editorial Lastura, està dirigida especialment al públic infantil i adolescent i pretén retre tribut a la trajectòria de Gloria Fuertes quan es compleix un segle del seu naixement, així com a altres dones que la història ha "silenciat".


Izquierdo també va guanyar el premi Veus Noves de Poesia de l'editorial Torremozas i la seva obra 'La meitat silenciada' va quedar finalista en el III Premi Internacional de Poesia Pilar Fernández Pagès al qual es van presentar 465 poemaris de 24 països.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH