Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Aquest divendres es presenta públicament el 'Projecte Radars'

radarsDins de les activitats emmarcades en el Mes de la Gent Gran, aquest divendres es presenta a la població el 'Projecte Radars'. Es tracta d'una iniciativa que porta mesos gestant-se des de l'Ajuntament i que té per objectiu ajudar les persones grans de la vila que viuen soles i facilitar que puguin fer vida normal a la seva llar amb la complicitat i el suport del seu entorn.

La finalitat del Projecte Radars és crar una xarxa de prevenció basada en l'atenció i el respecte envers el col·lectiu de la gent gran a través de la corresponsabilitat entre l'adminsitració pública i la ciutadania.

Per tal de donar a conèixer aquest nou servei de benestar per a les persones grans, el divendres tindrà lloc la festa de presentació. Serà a partir de les 5 de la tarda, a la plaça de l'Església. La festa començarà amb una breu audició de sardanes, seguida d'un concert de l'Escola de Música. Posteriorment es recitarà un conte a càrrec d'Albert Estengre i hi haurà els parlaments institucionals. També està prevista una timba a mode joc i, finalment, hi haurà berenar popular i una mostra de sevillanes a càrrec de l'Esplai de la Gent Gran.

Publicat el 19 d'octubre de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^