15desembre2018

Ajuntament Alcover

Música, teatre, circ, dansa, arts visuals i cinema: l’oferta del Convent per la tardor

El Convent les Arts d'Alcover presenta la nova temporada d'arts escèniques de tardor amb una desena de propostes de música, teatre, dansa i per a grans i petits que tindran lloc del 7 d'octubre al 16 de desembre de 2018.

La música en serà protagonista amb quatre concerts de diferents estils.Les Sessions Ferotges de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens arribaran per la Festa Major d’Alcover (20 octubre-22h). La següent proposta, una estrena amb segell km0, arriba de la mà de la música neoclàssica de NuN amb Homaro, el primer treballen comú de Gerard Marsal i Medir Bonachi (11 novemre- 19h). La jove Paula Valls arribarà al Convent amb I am, el seu primer treball de llarga durada, un treball més intimista on la música negra i el folk més americà s’hi donaran cita (2 desembre-19h).

El teatre arriba per Festa Major de la mà de la Cia. Sala Trono amb Al sostre, una comèdia km0 amb Nigel Planer, Israel Solà, Pau Ferran i Oriol Grau (21 octubre- 18:30/21h). I I la darrera proposta, que tancarà el cicle de tardor, és A vore, un projecte de mestissatge temporal i “tradificció” sobre la cultura popular de les Terres de l’Ebre amb Sònia Gómez, Ramon Balagué, Astrio, Pau Puig i Carme Balagué (16 desembre -19h)

Per a Petits i Grans s’han programat dos espectacles:Un de circ amb Josafat de la Companyia vallenca Passabarret , una adaptació en clau de circ de la clàssica novel·la modernista de Prudenci Betrana. Aquesta obra arriba després de la residència de la companyia al Convent de les Arts (7 octubre- 18h). I per altra banda,les Set cabretes de la Cia. Teatro Los Claveles, un espectacle en col·laboració amb el Festival Guant de Titelles. (25 novembre- 18h)

Alcover acull de nou per la festa Major, l'itinerari de dansa Arts en moviment amb tres propostes: DIS-CONNECT de Diego Sinniger, INCÓGNITO de la Cia. Lali Ayguadé i MOLAR de Quim Bigas. Els espectacles són gratuïts i  estan inclosos en el programa Fem Dansa de difusió de les arts en moviment.

Per altra banda, el Convent de les Arts continua apostant també pel Cicle Gaudí, la projecció de pel·lícules de producció catalana com són: Jean-François i el sentit de la vida, Formentera Lady, Petitet, Les distàncies.

Del setembre de 2018 al febrer de 2019, el Convent també engega el segon cicle de programació estable d’Arts Visuals Parlem Contemporani? després de la bona rebuda i el bon caminar del cicle inicial. Amb aquesta segona edició el Convent pretén mantenir les portes obertes als artistes visuals de disciplines i indisciplines diverses, per fer-los copartíceps de la seva pròpia maduració; un projecte encara incipient, però amb vocació de llarg recorregut.

El Convent de les Arts continua apostant per espectacles de proximitat amb segell KM0. Aquesta temporada el Convent segueix amb les entrades a 5€ per a tots els espectacles per a joves de fins a 25 anys amb el CAJove! Els usuaris dels espectacles també poden sol·licitar el Carnet del Convent que permet gaudir de descomptes i privilegis.

L'escola de l'espectador, aquest complement a les propostes escèniques per crear espais de descoberta, debat i reflexió entorn dels espectacles de la programació estable d’arts escèniques continuarà amb xerrades, tallers i col·loquis post-funció.

Pel que fa  als abonaments es compta amb el de Música, Petits i grans, Teatre i General. Les entrades dels abonaments i dels espectacles individuals ja estan  ala venda.

Per a més informació: www.conventarts.cat i a les xarxes socials habituals.

 

 

 

 


AddThis Social Bookmark Button