Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Creació de dues zones d'esbarjo destinades als animals de companyia

Conscienciar de la importància de responsabilitzar-nos dels animals de companyia i de la recollida dels seus excrements, i habilitar zones d’esbarjo destinades, especialment, als gossos; són els principals objectius de la nova campanya de sensibilització i conscienciació que ha engegat la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alcover.

Una de les accions més destacades d’aquesta nova campanya és la creació de dues noves zones d’esbarjo pensades perquè els animals de companyia puguin passejar, jugar i fer les seves necessitats sense molestar a ningú. Aquests dos espais, que funcionen tots els dies de l’any de 8h a 22h, s’ubiquen a la zona de la Garriga, a la cruïlla entre la carretera de Mont-ral i el carrer Comtes de Prades, i l’altra, a l’Avinguda Sant Pau, a les Cases Noves. Aquests parcs compten, també, amb bevedors per als animals, papereres per a poder llençar els excrements i bancs per a poder seure.

Des de l’Ajuntament es recorda als propietaris dels animals que han de han de complir una sèrie de normes bàsiques com recollir les defecacions i dipositar-les a la paperera, que els gossos perillosos han d’anar lligats i amb morrió, que tots els animals han de portar el corresponent xip identificador i que s’han d’inscriure al registre de l’Ajuntament.

Per altra banda, aquells veïns i veïnes que incompleixin la normativa, s’estudiarà la possibilitat de sancionar-los econòmicament, tal i com marquen les ordenances municipals.

Aquesta nova campanya de conscienciació i sensibilització sobre la tinença d’animals de companyia compta, també, amb material divulgatiu i informatiu que s’ha repartit per les cases, els diferents equipaments municipals, els establiments comercials i els centres educatius, entre d’altres.

 

AddThis Social Bookmark Button