15desembre2018

Ajuntament Alcover

El Nadal Alcover 2018: destaquen els 20 anys del Parc Infantil, Anem a buscar el tió i l'actuació musical del Pot Petit

Alcover viurà la màgia del Nadal i Reis amb una vintena d'actes, per a tots els públics,   programats del 27 de novembre del 2018 al 7 de gener del 2019. Tallers, nadales, pastorets, anem a buscar el tió i l'actuació musical del Pot Petit, són algunes de les propostes destacades.

Els actes s'inicien amb la campanya Guarneix les botigues enquè els alumnes de l'Escola Mare de Déu del Remeiseran elsencarregats de guarnir els aparadors dels establiments alcoverencs. Org. l’Associació de Botiguers d’Alcover (27 al 30 novembre).

Dimecres 5 de desembre, durant tota la tarda, s’han programat una sèrie d’actes al voltant del Nadal al Carrer. A les 17h berenar amb coca amb xocolata i a continuació  s'ha programat un espectacle infantil. Tot seguit es farà l'entrega de premis de la decoració nadalenca dels aparadors de les botigues d’Alcover; i finalment a les 18:30h l'encesa dels llums i l'arbre de Nadal. Durant tota la jornada, de 10h a 20h, la plaça Nova serà l'escenari del Mercat de Nadal amb les botigues al carrer.

Dijous 6 de desembre, per segon any, arriba l'activitat Anem a buscar el tió amb esmorzar per a tothom. Es sortirà des de la plaça Nova a les 10:15h i s'anirà fins a Mas de Forès per anar a buscar el tió que haurà arribat de la muntanya. També es podrà anar directament a les 11h a Mas de Forès. Per a participar-hi cal inscriure's prèviament: AQUÍ (abans del 30 novembre).

Divendres 14 de desembre, a les 15h, el Pavelló Municipal acollirà la Cantada de nadales a càrrec dels alumnes de l’Escola Mare de Déu del Remei i en finalitzar, es durà a terme una tómbola de l'AMPA en benefici de la Marató de TV3. A les 11h, el Museu d’Alcover serà l’escenari del Taller de Nadal en família Fem al nostra espelma. Cal inscriure's prèviament, al 977.84.64.52 o al mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la (2€ adults-1€ infants).

Dissabte 22 de desembre, a les 11:30h, es farà la inauguració del nou Centre de Dia d'Alcover a càrrec del Molt Hble. Sr.Chakir El Homrani Lesfar, Conseller de treball, afers soacials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Dilluns 24 de desembre, l'església Nova, acollirà  a les 20h la missa del Gall. Org: Parròquia de l'Assumpció.

Dimecres 26 de desembre, Sant Esteve, a les 13h es celebrarà un dels actes més esperats per als més petits: la cagada del tió més llarg del món, que cada any aplega tots els infants de la vila.

La companyia de teatre local Premium Actors ens proposa Els Racons d'Alcover, un recorregut pel nucli antic ple d’història, música, teatre, color i patrimoni. (divendres 28 a partir de les 18.30h i dissabte 29 a partir de les 19h).

Un any més, destacar també el Parc Infantil de Nadal, que enguany celebra 20 anys, amb diferents activitats els dies 27, 28 i 29 de desembre (de 10:30h a 13:30h i de 17h a 20h), al Pavelló d'Esports i al Pavelló de les escoles. Enguany com a novetat, el 30 de desembre hi haurà  l'espectacle infantil El Pot Petit i un berenar per a tothom (3€infant i 1€ adult)

Dissabte 29 de desembre, arribaran els Pastorets a càrrec del grup de teatre local La Resclosa en dos passis, a les 17h i a les 20h, al Convent de les Arts. Venda d'entrades anticipades a Ca Cosme. Preu: 5€ (adult) i 3€ (infant fins els 7 anys).I per cloure l'any, el 30 de desembre a les 13h al Cercle d'Amics, recollida de les cartes de tots els nens i nenes a càrrec dels Patges Reials.

El nou any 2018, l'obrirà el Pessebre Vivent dels infants de la catequesi a l'església Nova.  Dissabte 5 de gener, a les 18:30hSes Majestats els Reis d'Orient arribaran a Alcover i a continuació es farà la Cavalcada pels carrers del poble que finalitzarà l'entrada dels Reis a la plaça Nova on es farà el Pregó Reial i se'ls farà entrega de la clau de la ciutat.

Finalment, dilluns 7 de gener, es farà el sorteig de la campanya de Nadal dels comerços a les 20h a Ca Cosme.

 

Programa d'actes:

 


AddThis Social Bookmark Button