29desembre2018

Ajuntament Alcover

Gran acceptació d’Ales d'Ivori el passat dissabte al Convent de les Arts

El director de teatre alcoverenc Martí Guarch, va portar a l'escenari del Convent de les Arts aquest passat dissabte 17 de novembre, la seva primera producció de teatre professional "Ales d'Ivori" amb un repartiment encapçalat per les actrius Núria Mercader i Lola Moral i amb la Companyia Premium Actors. Es tracta d'una tragèdia contemporània que va fer passar als espectadors per diferents estats anímics, des de la tendresa fins a la ràbia de la catarsi. L'espectacle va tenir una molt bona acceptació.

La posada en escena fusiona dosis de música en directe, realitzada per una formació de 5 músics, fragments de dansa contemporània, escenes de teatre gestual i un potent text dramàtic. Una proposta amb la fusió de molts estils teatrals per explicar-nos la història d'una societat que no accepta la relació de dues noies, que decideixen lluitar per poder estimar-se en llibertat.

L'espectacle "Ales d'Ivori" que s'ha pogut veure en diferents localitats de Catalunya, estrena temporada en un teatre de Barcelona, on podrà ser vist per molts més espectadors.

Pel que fa a la trama, se situa a Arnes, a la Terra Alta, durant la Guerra Civil, amb el drama entre la Marta i la Rosa com a eix central. Martí Guarch comenta que es necessari apostar per un teatre més social que parli del passat, però també del present.

                                                       


AddThis Social Bookmark Button