29desembre2018

Ajuntament Alcover

A la venda els abonaments de la temporada hivern-primavera 2019 del Convent de les Arts

El Convent de les Arts d’Alcover, coincidint amb les festes de Nadal, ha posat a la venda dels abonaments de la nova temporada hivern-primavera 2019 amb una desena de propostes on la música, la dansa, el teatre i el circ en seran els protagonistes del 3 de febrer al 19 de maig.


Pel que fa a l'abonament Música, ens esperen un total de quatre propostes ben diferenciades:

ARMILLES I TIRANTS - La Tieta Clara (3/2/19)

Presenten el disc Armilles i tirants, un repàs per diverses cançons d'ahir i d'avui amb una mica de nostàlgia, una mica d'amor i moltes històries a la vora del foc.

PREPARANT EL VIATGE - Aupa Quartet (31/3/19)

Aupa Quartet, que ha estat treballant en residència al Convent de les Arts, genera ponts entre la música clàssica i la música moderna amb influències del jazz, del groove, de músiques del món...

DE CATALUNYA AL MÓN - Orfeó Català (7/4/19)

Un cor que necessita poques presentacions, extraordinàriament rellevant a la història de Catalunya, ens portarà temes des Pau Casals a Mozart, Mendelsshon, Bruckner, Elgar i Guinovart.

FLUEIX, S’ADAPTA, IRRITA- Medusa (19/5/19)

Es tracta d’una proposta musical de llarga maduració on els cinc components posen el fruit de les seves evolucions artístiques per oferir un espectacle en un espai compartit entre jazz, rock, pop, cançó d’autor...

L'abonament  Música inclou aquests quatre espectacles i té un cost de 39€/32€ amb el Carnet de CA.


El teatre és un altre dels pilars dins d’aquesta nova programació hivern-primavera del Convent de les Arts. La vessant contemporània predomina en les tres ofertes d’alt nivell que es presenten, com també és important reflexionar sobre les temàtiques de cadascuna.

EL MEU NOM ÉS HOR - Cia. Psirc (24/2/19)

Circ contemporani, de garatge, amb acrobàcies de risc, titelles incomplets, objectes, surrealisme i un inquietant joc de llums i ombres a través d'un luminòfon.

FAIRFLY - Cia. La Calòrica (24/3/19)

Dos Premis Butaca 2017 (Millor muntatge de petit format i Millor text teatral) i dos Premis Max (Millor espectacle revelació i Millor autor revelació) avalen aquesta comèdia contemporània sobre l'emprenedoria.

MEMÒRIA DE LES OBLIDADES – Cia. Maranbagrup (5/5/19)

Aquest drama història intenta recrear la vida de quatre dones empresonades a la presó de les Oblates quan, un cop acabada la Guerra Civil espanyola, el règim franquista inicia una etapa de repressió entre els considerats contraris.

L'abonament  Teatre inclou aquests tres espectacles i té un cost de 29€/24€ amb el Carnet de CA.


Les propostes familiars, per a petits i grans,també tindran el seu paper destacat i. combinen dansa, teatre i música.


BLINK FLASH DUNCAN - Cia. Blink Flash (10/2/19)
Dansa-teatre i objectes per als més menuts, recomanat a partir dels 2 anys, per despertar la dansa com a llenguatge d'expressió i obrir la consciència de les emocions.


MOMO - Cia. Anna Roca (10/3/19)

Una jardí botànic abandonat és l'espai que acull aquesta peça que, a partir de la novel·la homònima de Michael Ende, vol reflexionar amb el cor sobre el ritme de la vida de la societat actual.

UNA POMA, UN POMER - Cia. De Paper (28/4/19)

Un espectacle recomanat a partir d'un any fet amb papers, cartrons, dibuixos llibretes i cançons populars, per acostar-nos al cicle de la vida i a l'increïble món de les plantes, ple de sensibilitat i intel·ligència vegetal.

Els abonaments Petits i Grans es poden adquirir per 12€/ 8€ si es disposa del carnet del CA.


El Convent de les Arts continua apostant per espectacles de proximitat amb segell KM0. Aquesta temporada el Convent segueix amb les entrades a 5€ per a tots els espectacles per a joves de fins a 25 anys amb el CAJove! Els usuaris dels espectacles també poden sol·licitar el Carnet del Convent que permet gaudir de descomptes i privilegis. Les entrades dels abonaments i dels espectacles individuals ja estan  a la venda.

Per a més informació: www.conventarts.cat i a les xarxes socials habituals.

 


AddThis Social Bookmark Button