Ajuntament Alcover

Premsa > Alcover Ràdio

Alcover Ràdio 107.3 FM

ALCOVER RÀDIO: COMUNICACIÓ, DEMOCRÀCIA I COMUNITAT

Al llarg de la seva història, la ràdio ha demostrat ser un mitjà que ha tingut usos educatius amb una evident transcendència social perquè sempre ha sabut mostrar-se propera a la societat. La ràdio és, el mitjà de comunicació social que millor pot comunicar. Això de per si diferencia la ràdio d'altres mitjans que, en general, tendeixen a actuar com simples difusores d'informació, amb poca interactivitat, i participació social molt limitada.

NOVA TEMPORADA D'ALCOVER RÀDIO

El passat 5 de maig, es  va donar inici a una nova temporada a Alcover Ràdio i es van rependre les emissions al 107.3FM, després d'un temps d'aturada.

La nova programació radiofònica aposta per la informació i l'actualitat local i ho fà amb el magazine-informatiu conduït per Montse Solé i que incorpora tota l'actualitat d'Alcover de la mà dels seus protagonistes. Aquest espai s'emet els dijous de 12h a 13h i es fà la seva reemissió el mateix dia de 19h a 20h, i els divendres de 10h a 11h i de 17h a 18h. Els membres de la Fundació Ginac ofereixen el Pa lo bueno y pa lo malo, un programa d'ententreniment, d'opinió personal, d'esports i activitats festives, entre d'altres. El podem seguir a les ones el dijous a les 13h, tot seguit del magazine i en la seva posterior reemissió.

L'objectiu és combinar la informació local amb temes d'interès general que afecten com a alcoverencs i alcoverenques, i dotar també la graella radiofònica de  programes d'entreteniment realitzats per les diferents entitats, associacions i persones a nivell individual que tinguin interès en aquest mitjà de comunicació.

 

OBJECTIUS

Alcover Ràdio va donar el tret de sortida, el passat mes de maig, a una etapa plena d'il·lusió, un canal més de comunicació per informar als alcoverencs i alcoverenques de tot allò que passa al nostre voltant, i sobretot, amb ganes de créixer tant en la confecció d'una graella estable i atractiva com pels col·laboradors que en vulguin formar part, amb uns objectius ben clars:

  • Generar espais d'expressió i retroalimentació social.
  • Reforçar els valors ètics de la societat.
  • Fer possible el reconeixement del nostre mateix entorn.
  • Buscar confluències amb entitats, de manera que es completin continguts i s'aconsegueixi la participació més completa.
  • Donar suport als programes i iniciatives de caràcter col·lectiu i les campanyes socials. 
  • Incentivar la llibertat d'expressió, en la mesura que la ràdio pot ser un mitjà on aquells que habitualment són receptors passen a convertir-se en emissors.

 

CONTACTA AMB LA RÀDIO

Alcover Ràdio (107.3 FM)

  alcoveradio.cat

   977 76 01 66  
   Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la   
   radioalcover
   AlcoverRadio

AddThis Social Bookmark Button