“El món de l’art eixampla cada vegada més el seu àmbit d’actuació, i els seus horitzons no tenen fronteres.
Fa temps que la cuina va entrar a formar part d’aquests llenguatges ja que, en definitiva, apel•len als sentits.
Artistes i viandes han congeniat sovint. Quantes tertúlies, quants esbossos fets al voltant d’una taula, de quelcom tant quotidià com menjar i beure!
Quan la realitat ve simulada, imitada, ens provoca equívocs, mot que bateja aquesta exposició. Un exercici-repte per als nostres estudiants, amb resultats lúdics i estètics interessants, ja que els obliguen a forçar l’ofici per apropar-se a matèries i textures dispars, oposades a la fragilitat, lluïssor i rigidesa que, a priori, se li suposa al nostre habitual material de treball: l’esmalt (vidre sobre metall cuit a alta temperatura). Veieu sinó alguns dels bons resultats obtinguts, fruit d’una altra mena de cuina”.
Inauguració: 4 de juny a les 19:30 hores