Felicitat compartida

«L’any passat a l’ADFO, vam preparar més de 4.000 paneres de Nadal i més de 2.000 regals solidaris»

per Cristina Gutiérrez, 11 de novembre de 2019 a les 08:00 |
El Nadal de nou ens interpel·la de manera sobtada, com cada any i sense adonar-nos-en, arriba la celebració més important de l’any a casa nostra.  I gairebé de cop, enmig de les corredisses diàries ens arriben missatges de pau, solidaritat i felicitat compartida. 

I ens comencem a preparar! Engalanem les cases, il·luminem els carrers i cada cop més, prenem consciència. 


L’any passat a l’ADFO, l’Associació de Diversitat Funcional d’Osona, vam preparar més de 4.000 paneres de Nadal i més de 2.000 regals solidaris. Ho vam fer perquè hi ha empreses que truquen a l’entitat i demanen els nostres productes, ho vam fer perquè hi ha empreses que volen fer realitat els missatges de felicitat compartida. 

Per Nadal a l’ADFO rebem l’estimació i la força de les persones que ens envolten. És el moment de l’any que hem de córrer per cosir les bosses, pintar el marmolat, preparar les paneres... és el moment on sentim que no hi ha escales, que amb la cadira arribem a tot arreu, que amb les crosses podem anar ben lluny. És el moment de l’any on sabem que moltes famílies rebran un pessic de nosaltres, de les nostres dificultats diàries i del nostre coratge per enfrontar els reptes... i les paraules de solidaritat del Nadal esdevenen reals, i ja no són paraules buides.  

Les persones afectades de diversitat funcional, les Persones amb Superpoders d’ADFO volem agrair a totes les empreses que ja ens esteu fent confiança i a totes les empreses noves que de ben segur ho fareu, que ens escolliu com a proveïdors, que escolliu comprar els nostres productes. En definitiva, que escolliu col·laborar perquè el nostre dia a dia sigui una mica més planer, que ens ajudeu a aixecar-nos quan defallim, que ens ajudeu a transformar el "no pots" en un "nosaltres podem". 
I junts...


“Omplirem la nostra llar
de somriures de llum.
I que perdurin cada dia”
 
Bon Nadal i gràcies!

 

Cristina Gutiérrez
Psicòloga. Responsable d'ADFOCET, el Centre Especial de Treball de l'Associació Diversitat Funcional d'Osona.
11/11/2019

Felicitat compartida

18/03/2019

​Joves plens de valentia i coratge

19/12/2018

​De discapacitat física a funcional, un canvi d'actitud

Participació