Ajuntament Alcover

Àrees Temàtiques > Urbanisme > Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

1. INTRODUCCIÓ

Aquest espai permet consultar tota l’activitat contractual que duu a terme l’ajuntament d’Alcover.

Les licitacions que apareixen en el perfil del Contractant de l’ajuntament d’Alcover que es presenten agrupades pel tipus de contracte (execució d’obra, concessió d’obra pública, gestió de serveis públics, subministraments, serveis, contractes de col·laboració entre el sector públic i privat, contractes especials i altres), així com per l'estat de tramitació en què es troben.

Per a les licitacions aprovades a partir del dia 1 de maig de 2008, la publicació en el Perfil de Contractant de l’ajuntament d’Alcover, produirà els efectes previstos en el Títol I del Llibre III de la Llei 30/2007, de Contractació del Sector Públic.

En acompliment del que estableix l'art. 42 de la Llei 30/2007, de 30 d'octubre, de Contractes del Sector Públic i, amb la finalitat d'assegurar la transparència i l’accés públic a la informació relativa a la seva activitat contractual, s'exposa a continuació la documentació e informació relativa a expedients de contractació de l’ajuntament d’Alcover, tot conforme al precepte legal esmentat.

 

2. DOCUMENTACIÓ RELATIVA A LA CONTRACTACIÓ PÚBLICA

 

3. EXPEDIENTS DE CONTRACTACIÓ

Informació addicional

Per sol·licitar informació addicional, podeu adreçar-vos a l’àrea de secretaria d’aquest ajuntament, domiciliat:

Plaça Nova, 3

Tel.  977 760 441

Fax. 977 760 541

Adreça de correu electrònica: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la


4. LICITACIÓ PROCEDIMENT OBERT

Per veure totes les licitacions posteriors al 25/01/2010  fes CLIC AQUÍ

 

AddThis Social Bookmark Button