Ajuntament Alcover

Àrees Temàtiques > Governació > Vigilància Municipal d'Alcover

Vigilància Municipal d'Alcover

Segons l’article 1.2 de la Llei 16/1991 del dia 10 de juliol, de les policies locals; “Els municipis que no disposin de policia local es poden dotar de guàrdies, vigilants, agents, agutzils o similars per a que exerceixin les funcions a que es refereix l’article 1.3. El conjunt d’aquest personal rep en l’àmbit de Catalunya la denominació genèrica de vigilants.”


 

   Plaça Nova, 3. Baixos. 43460  - Alcover

   629 632 753

   Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Funcions

  • Custodiar i vigilar els béns, serveis i instal·lacions municipals.

  • Ordenar i regular el trànsit dins del nucli urbà.
    OBSERVACIONS:

    1. Les sancions de circulació que s’imposen a Alcover es tramiten per BASE. Per tant, un cop omplerta la butlleta i introduïda en una base de dades, tot el tràmit i la recaptació va a càrrec de BASE.

    2. Tothom qui pagui les multes abans dels 20 dies naturals següents, es beneficiarà d’una reducció del 50% sobre la quantia consignada a la notificació.
      La reducció implicarà la renuncia a formular al.legacions"

    3. Si no heu efectuat el pagament, podeu formular al.legacions i proposar proves en el termini de 20 dies naturals següents a la notificació

    4. RECURS DE MULTES(Cal presentar el recurs a l'oficina d'atenció al ciutadà).

  • Participar en tasques d’auxili al ciutadà i protecció civil.

  • Vetllar pel compliment d’ordenances, bans, resolucions i altres disposicions i actes municipals.

 

 

Altres activitats

Des de l’any 2000 la Vigilància Municipal, juntament amb la col·laboració del Servei Català del Trànsit, anualment organitza unes jornades d’Educació Viària a l’escola.Les activitats infantils d’aquestes jornades tenen la finalitat d’inculcar una actitud més cívica i prudent quan s’és vianant o a l’hora de circular amb bicicleta.

 

AddThis Social Bookmark Button