Coronavirus

Ja són vuit els infectats per coronavirus al Camp de Tarragona

Els dos últims casos confirmats són una parella de 22 i 26 anys de Torredembarra

per NacióTarragona , Tarragona, 13 de març de 2020 a les 16:27 |
L'hospital del Vendrell, on hi ha ingressada una nova afectada pel Covid-19. | Xarxa Santa Tecla
Un veí de Torredembarra de 26 anys i la seva parella de 22 són els últims confirmats de coronavirus al Camp de Tarragona. Els dos joves presenten símptomes lleus i està en aïllament domiciliari i ara s'està controlant la seva cadena de contactes.  Amb aquests, els casos s'eleven a 8 i a un total de 14 arreu de la demarcació. 

A més, una dona de Sitges de 79 anys continua hospitalitzada a l'hospital del Vendrell, però evoluciona bé, segons Salut. En el seu cas, com que viu a Sitges l'estudi de contactes s'ha derivat a la Regió Sanitària Costa de Ponent.


Els altres cinc casos confirmats a la demarcació continuen estables i també en aïllament domiciliari. Es tracta d'una dona de 79 anys i la seva filla de 46, totes dos residents a Vilafortuny, a Cambrils; d'una dona de 60 anys i el seu marit de 54, residents a Salou, i d'una veïna del Vendrell de 39 anys.

En el cas de Cambrils l'antecedent epidemiològic és un viatge de la dona de 79 anys a Bèlgica, d'on és originària, on un dels familiars a qui va anar a visitar s'havia infectat de covid-19 durant una estada a Itàlia. Pel que fa al matrimoni de Salou, l'antecedent epidemiològic és un cas positiu de Vitòria. Per últim, la veïna del Vendrell es va contagiar al seu lloc de treball, a Barcelona.


 

Participació