Coronavirus

Quatre sanitaris de Manresa, confinats a casa a l'espera de resultats per coronavirus

Tots ells van tenir contacte amb casos positius fora de l'àmbit laboral

per Pere Fontanals , Manresa, 13 de març de 2020 a les 12:20 |
Preves de Coronavirus a l'Hospital Clínic de Barcelona | Hospital Clínic
Quatre sanitaris de Manresa es troben confinats en els seus domicilis a l'espera dels resultats de les proves per coronavirus, segons ha pogut saber NacióManresa. En tots els casos, els sanitaris van tenir contacte amb persones que han donat positiu, però fora del seu àmbit laboral.

Sant Joan de Déu es troba aquests dies fent estudis d'infecció de coronavirus a persones que han presentat simptomatologia compatible amb la malaltia, fins ara sempre amb resultats negatius, excepte en l'únic cas que s'ha donat fins al moment a la comarca, el passat 4 de març.


La gran quantitat de proves que es fan a tot el país fa que els diagnòstics es demorin en el temps i no es puguin descartar els positius en un temps raonable. Això provoca llargues etapes en aïllament de les persones a les que es fa les proves, fins que no s'obté el diagnòstic definitiu. El laboratori d'Althaia treballa per disposar de la tecnologia necessària per poder fer les proves internament, davant les dificultats per obtenir resultats en un temps raonable.

A Sant Joan de Déu, a més, hi ha ingressats des de dimecres dos positius per coronavirus que van ser derivats des de l'Hospital d'Igualada.






 

Participació