coronavirus

Granollers descarta fer mercats al carrer fins que no s'aixequi l'estat d'alarma

Es modifiquen els horaris d’atenció dels Centres d'Atenció Primària

per Redacció , 23 de març de 2020 a les 14:24 |
El mercat setmanal de Granollers | VOTV
L'Ajuntament de Granollers descarta reobrir els mercats a l'aire lliure fins que no fins que no hagi passat l'estat d'alarma, tal i com va demanar la CUP fa uns dies. És una de les actualitzacions de l'estat de la propagació de la pandèmia a la ciutat, que el consistori ha fet públic en un comunicat.

Davant l’anunci del president espanyol, Pedro Sánchez, de perllongar l'estat d’alerta fins l'11 d'abril i d’extremar el confinament de la ciutadania, l'Ajuntament de Granollers ha ajustat algunes qüestions de la seva organització "per portar a terme els serveis imprescindibles a la ciutadania amb la màxima seguretat possible per a tothom".


El consistori ha informat que continua atent per telèfon (93 842 66 10) i per via telemàtica, i que el 90% del personal municipal teletreballa. Pel que fa a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, només obrirà un únic dia a la setmana, els dilluns de 9 a 14 h però només atendrà a les persones que hagin sol·licitat cita prèvia per tràmits urgents o per tramitar certificats digitals. L'atenció telefònica es continua fent de dilluns a dijous de 9 a 19 h i els divendres de 9 a 14 h.

D'altra banda, el consistori ha precisat els nous horaris dels centres d'atenció primària.


-De dilluns a divendres, de 8 a 20 h, i els dissabtes, de 8 a 17 h: CAP Vallès de Granollers (c. Museu, 19)

-De dilluns a divendres, de 8 a 20 h: CAP Canovelles (c. Indústria, 23) i CAP Les Franqueses (c. Girona, 290)


-El CAP Sant Miquel (av. Francesc Macià 154 ) està obert de dilluns a divendres, de 8 a 20 h, només per a l’atenció pediàtrica
 

 

Participació