coronavirus

El BM Granollers farà un ERTO per a jugadors dels primers equips, tècnics i personal

El club argumenta que és "la figura que millor protegeix" els afectats davant d'una situació extraordinària i d'emergència.

per Redacció , 27 de març de 2020 a les 12:37 |
El Palau d'Esports de Granollers | BM Granollers
El Balonmano Granollers ha anunciat que ha iniciat els tràmits per presentar un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO) per a jugadors i jugadores dels dos equips sèniors, tècnics i personal de gestió de l'entitat: "Aquesta figura, entenem, és la que en les actuals circumstàncies millor protegeix els jugadors i jugadores, tècnics, professionals i al propi Club davant d'una situació extraordinària i d'emergència", defensa l'entitat. El club recorda l'estat d'alarma, la suspensió de les competicions decretada per part de la Federación Española de Balonmano i la Federació Catalana d'Handbol i el tancament de les instal·lacions esportives de la ciutat.

El comunicat afegeix que es tracta d'una mesura temporal: "Esperem que s'entengui i es comprengui la necessitat de prendre aquesta mesura pensada per a totes les persones que formem part d'aquest club". Alhora, fan una crida a quedar-se a casa i a donar suport "a totes les persones que estan en primera línia en la lluita per fer front a aquesta malaltia".

 

Participació