coronavirus

ERC denuncia tracte de favor de Marín a l'Hospitalet a costa de la Diputació... i el PSC esborra el tuit

L'ens local surt al pas de la polèmica afirmant que ha posat 70 vehicles a disposició de Salut

per NacióDigital , 29 de març de 2020 a les 00:11 |
Núria Marín, presidenta de la Diputació de Barcelona. | ACN
Esquerra Republicana denuncia tracte de favor de Núria Marín a l'Hospitalet de Llobregat en la lluita contra el coronavirus a costa de la Diputació de Barcelona. Ho ha fet, concretament, Dionís Guiteras, portaveu de la formació republicana a l'òrgan supramunicipal, a partir d'una piulada del grup municipal del PSC a la segona ciutat més gran de Catalunya, que ha acabat esborrant després que el tema aixequés rebombori a la xarxa. La mateixa Diputació de Barcelona ha sortit al pas de la polèmica.

En la publicació, els socialistes treuen pit que Marín converteixi "una gran administració" en "solucions per als veïns en moments difícils" perquè la Diputació ha posat a disposició de l'Hospitalet sis cotxes per a facilitar visites mèdiques a domicili. Núria Marín és alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat i presidenta de la Diputació de Barcelona.

 

El tuit esborrat del PSC.


"Aquesta piulada situa la tercera institució del país al segle passat, vassallatge i manipulació al servei de qui mana, molt trist i preocupant", ha reblat Guiteras. La mateixa Diputació de Barcelona, des del seu compte oficial de Twitter, ha sortit al pas de la polèmica  afirmant que ha posat 70 vehicles a disposició de Salut i que ha estat el mateix departament el que ha considerat que l'Hospitalet havia de ser el primer lloc on destinar-ne pel tancament de CAPs.





 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

 

Participació