Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
Deixen de fer-se les Passarel·la Vinícola o la Primavera de Vins de Temps de Vi de Vilanova | Preocupa especialment la situació econòmica dels cellers més petits | El pressupost de la DO Penedès es redueix en un 29,5%
Henkell Freixenet dona 50.000 litres d'alcohol d'alta graduació per a la producció de desinfectants destinats a hospitals | Viticultors d’Avinyonet del Penedès o Horta de Sant Joan fumiguen els carrers dels seus municipis
Les denominacions d’origen vitivinícoles catalanes adopten diverses mesures per minimitzar els greus efectes de la pandèmia sanitària | S’aixequen veus proposant campanyes de promoció més potents de les previstes un cop superat l’estat d’alarma | S’insisteix en la importància que té el consum de productes de proximitat
DO Cava, DO Empordà, Sumarroca, Enoturisme Alella, Juvé & Camps, Avgvstvs, Alta Alella o Espelt s’afegeixen a l’onada solidària i d’enginyoses propostes pel confinament
El clúster vitivinícola català Innovi s’uneix a d’altres per compartir informació i oferir serveis | La plataforma permet als seus associats abordar la crisi del Covid-19
"No sé si seré capaç de vendre una caixa en quatre mesos": les mesures per frenar el coronavirus fan créixer la incertesa en cellers, distribuïdors i restaurants | Tothom espera que els mesos de calor l'ajudin a recuperar-se, però llavors l'increment d'estocs pot aprofundir encara més la crisi del preu del raïm per a cava
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Finca Garbet 2014, Finca Espolla 2016 i Finca La Garriga 2015 són els tres únics vins tranquils catalans que han aconseguit Medalla d’Or al tast a cegues
coronavirus
La proposta del portal enoturista.cat | enoturista.cat
L’OeMv diu que les exportacions de Cava van caure un -7% en volum i un -12% en valor l’any passat, però la DO Cava afirma que aquestes dades no coincideixen amb les oficials
Frédéric Galtier, periodista i membre del Comitè Editorial del Concours Mondial du Sauvignon, ofereix una visió general de quatre aventures a Catalunya, Sauternes, i més enllà, a Xile i Nova Zelanda.
Ahir es van presentar experiències de països com França i Itàlia i de regions vinícoles com La Rioja i Catalunya, amb ponents internacionals | S'ha obert el canal de participació online perquè tots els agents del sector puguin proposar mesures pel futur del vi a Catalunya
Enceta la presentació de les noves anyades a Girona amb 44 cellers, un terç dels membres actius inscrits a la denominació d'origen | Les ganes de mostrar la capacitat d'envelliment del xarel·lo i les vinificacions en àmfora conviuen amb els vins de varietats franceses
Quan alguna cosa és excepcional, té capacitat de guarda i és escassa, es diu que és de col·lecció | Joan Nebot ens recomana l'Albet i Noya Chardonnay Col·lecció 2016
La cancel·lació de fires internacionals com Prowein i Vinitaly fan créixer la incertesa sobre els efectes per al sector vinícola | L'expansió del virus coincideix amb la temporada baixa però es tem que un descens del turisme també ho sigui de la venda de vi
El Boletín Oficial del Estado acaba de publicar una resolució que autoritza els cellers empordanesos a usar aquesta històrica varietat de l’Empordà | La DO Empordà es converteix així en la primera de Catalunya i també de l'Estat en utilitzar aquesta varietat
En Carles Xuriguera i la Romina Ribera ens proposen una sèrie d'escenes, més o menys habituals, i més o menys "kafkianes" que ens fan reflexionar sobre el moment actual dels vins catalans.
Catalunya també és un gran país de vins blancs, i no hi ha dubte que aquests no paren d’emergir | Proposem una selecció molt especial que recull deu d’aquests blancs (11 mostres) d’entre el gran ventall de productes situats per sota dels 20 euros.
L'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona presenta un nou postgrau a distància centrat en estratègia digital, comercialització i màrqueting en el sector del vi
Quan alguna cosa és excepcional, té capacitat de guarda i és escassa, es diu que és de col·lecció | Joan Nebot ens recomana l'Albet i Noya Chardonnay Col·lecció 2016
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
Conversem amb el propietari del celler penedesenc Albet i Noya, que presenta una nova imatge pel seu escumós elaborat amb el mètode ancestral, 100% xarel·lo i sense sulfits afegits
Espectaculars vinyes de l’Heretat Can Llopart, espai catalogat d'Interès Natural
La darrera setmana Llopart va finalitzar la verema 2019 amb l’entrada de les últimes vinyes de raïm Sumoll | Una verema excel·lent, que serà recordada com una de les millors anyades de la zona per la sanitat del raïm | L’equilibri aconseguit durant la maduració ha afavorit uns mostos amb un gran potencial de reserva.
Deixen de fer-se les Passarel·la Vinícola o la Primavera de Vins de Temps de Vi de Vilanova | Preocupa especialment la situació econòmica dels cellers més petits | El pressupost de la DO Penedès es redueix en un 29,5%
Henkell Freixenet dona 50.000 litres d'alcohol d'alta graduació per a la producció de desinfectants destinats a hospitals | Viticultors d’Avinyonet del Penedès o Horta de Sant Joan fumiguen els carrers dels seus municipis
Les denominacions d’origen vitivinícoles catalanes adopten diverses mesures per minimitzar els greus efectes de la pandèmia sanitària | S’aixequen veus proposant campanyes de promoció més potents de les previstes un cop superat l’estat d’alarma | S’insisteix en la importància que té el consum de productes de proximitat
El clúster vitivinícola català Innovi s’uneix a d’altres per compartir informació i oferir serveis | La plataforma permet als seus associats abordar la crisi del Covid-19
Catalunya també és un gran país de vins blancs, i no hi ha dubte que aquests no paren d’emergir | Proposem una selecció molt especial que recull deu d’aquests blancs (11 mostres) d’entre el gran ventall de productes situats per sota dels 20 euros.
DO Cava, DO Empordà, Sumarroca, Enoturisme Alella, Juvé & Camps, Avgvstvs, Alta Alella o Espelt s’afegeixen a l’onada solidària i d’enginyoses propostes pel confinament
Recuperem un article de la sommelier i nutricionista Chiara Gai on ens recomana 7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
Ho demostra un estudi fet per investigadores de la URV amb rates alimentades amb una dieta rica en greixos saturats i sucres refinats | Els resultats van demostrar que l’extracte de pinyol de raïm té un efecte antioxidant i antiinflamatori
Recordem l'espectacular galeria d'imatges dels pòsits d'un vi feta per Josep Palou Prats | Fotografies augmentades fins a 10.000 vegades mitjançant un Microscopi Electrònic de Rastreig
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi?
Nicolas, de Lyon, Guilhem, de Beziers, i Lili, nascuda a Normandia, són els tres socis d’Amovino, una vinoteca situada al carrer Aribau i dedicada exclusivament als vins del principat, del Rosselló i de les Illes Balears.
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi? | Zhou Mengxin, coxef del restaurant Somiatruites d'Igualada (Barcelona), és la protagonista d'aquesta nova entrega de "Cuineres i Vi"
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi? | Núria Gironès, de Ca l'Isidre, és la protagonista d'aquesta nova entrega de "Cuineres i Vi"
Deixen de fer-se les Passarel·la Vinícola o la Primavera de Vins de Temps de Vi de Vilanova | Preocupa especialment la situació econòmica dels cellers més petits | El pressupost de la DO Penedès es redueix en un 29,5%
Henkell Freixenet dona 50.000 litres d'alcohol d'alta graduació per a la producció de desinfectants destinats a hospitals | Viticultors d’Avinyonet del Penedès o Horta de Sant Joan fumiguen els carrers dels seus municipis
Les denominacions d’origen vitivinícoles catalanes adopten diverses mesures per minimitzar els greus efectes de la pandèmia sanitària | S’aixequen veus proposant campanyes de promoció més potents de les previstes un cop superat l’estat d’alarma | S’insisteix en la importància que té el consum de productes de proximitat
DO Cava, DO Empordà, Sumarroca, Enoturisme Alella, Juvé & Camps, Avgvstvs, Alta Alella o Espelt s’afegeixen a l’onada solidària i d’enginyoses propostes pel confinament
"No sé si seré capaç de vendre una caixa en quatre mesos": les mesures per frenar el coronavirus fan créixer la incertesa en cellers, distribuïdors i restaurants | Tothom espera que els mesos de calor l'ajudin a recuperar-se, però llavors l'increment d'estocs pot aprofundir encara més la crisi del preu del raïm per a cava
El clúster vitivinícola català Innovi s’uneix a d’altres per compartir informació i oferir serveis | La plataforma permet als seus associats abordar la crisi del Covid-19