Consternació a Batea (Terra Alta), i al món del vi a Catalunya. Miquel Àngel Vaquer, un dels impulsors, juntament amb els seus germans, del celler familiar
Casa Mariol, ha mort als 36 anys com a conseqüència del coronavirus.
Periodista, sommelier i empresari, Vaquer va ser un dels responsables del ressorgiment del vermut a Catalunya. Els vins del celler Casa Mariol, caracteritzats per les seves etiquetes de colors vius, preus ajustats i una excel·lent relació qualitat preu, havien aconseguit els darrers anys una forta popularitat en botigues, restaurants i taules d'arreu del país.
Vaquer va estudiar Comunicació Audiovisual a la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Durant cins anys va treballar dissenyant continguts per a productores de televisió com Mediapro, El Terrat i Endemol. El 2007, va abandonar el món de la televisió per refundar, juntament amb els seus dos germans el celler familiar, Casa Mariol.
Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Fes-te subscriptor