coronavirus

Ja són 1.047 els morts en residències de gent gran a causa del coronavirus

En només 24 hores la quantitat de morts ha incrementat en 138 casos

per NacióDigital , 8 d'abril de 2020 a les 00:04 |
Treballs de desinfecció a una residència | AV
Ja són 1.047 les persones que vivien en residències d'avis que han mort a Catalunya a causa del coronavirus, segons dades d'aquest dimarts del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Les xifres reflecteixen que en només 24 hores la quantitat de defuncions ha incrementat en 138 casos.

La zona amb més morts és Barcelona ciutat, amb 426. A les comarques de Barcelona han mort 370 persones i a l'àrea metropolitana 191. A la demarcació de Girona s'han registrat 49 defuncions, a Lleida 47, a Tarragona 39 i a les Terres de l'Ebre ha mort una persona.


Hi ha 1.906 persones que viuen a residències de gent gran que tenen diagnòstic de coronavirus, mentre que 448 estan hospitalitzades. Per ara són 239 les residències amb persones diagnosticades de coronavirus i 335 amb persones amb simptomatologia. 

Pel que fa als treballadors dels geriàtrics, 4.191 estan aïllats o tenen simptomatologia, segons les dades del departament.


El conseller, Chakir El Homrani, ha admès aquest dimarts que les dades que fa públiques el departament tenen "marge d'error", ja que no es poden fer tests de coronavirus a totes les persones que presenten símptomes. 







 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

 

Participació