Coronavirus

Iglesias insinua divisions al govern espanyol sobre el confinament total

El líder d'Unidas Podemos ha compartit un text sobre les pressions de les patronals i diversos dirigents territorials del partit han publicat missatges a favor de parar tota l'economia

per NacióDigital , 12 d'abril de 2020 a les 11:17 |
El vicepresident de Drets Socials i Agenda 2030 govern espanyol, Pablo Iglesias | Moncloa
El vicepresident de Drets Socials i Agenda 2030 del govern espanyol, Pablo Iglesias, ha insinuat possibles divisions sobre el confinament total a l'executiu al voltant de la idea del confinament total. Aquest diumenge al matí Iglesias ha publicat una piulada on comparteix un article sobre les pressions de les patronals a Bèrgam per mantenir en marxa la producció en plena pandèmia.

El líder d'Unidas Podemos ha citat l'intercanvi entre un líder patronal i una líder sindical a Bèrgam d'un text de la periodista Alba Sidera. "No he demanat mai el tancament de cap fàbrica però ara està en risc la vida de les persones", ha ressaltat.

 
 
La piulada coincideix amb una sèrie de missatges de líders territorials de Podem a favor del confinament total, com la de la portaveu a les Corts valencianes, Naiara Davó, o el secretari general a Castella i Lleó, Pablo Fernández.

Davó ha assegurat que "o parem el país o ens quedem sense país" i Fernández ha revindicat que "el primer és la salut i les persones primer". Qui també hi ha afegit cullerada és la portaveu del Govern i consellera de la Presidència, Meritxell Budó, que aquest matí ha assegurat en una entrevista a Rac1 que tenen constància que hi ha "discrepàncies en el govern de l'Estat" sobre el desconfinament. Segons ha dit, alguns dels seus membres de l'executiu de l'Estat expressen "preocupació" amb aquest tema.
[noticiadiari]2/198064[/noticiadia

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

 

Participació