Barça

Així fitxaria Rosell a Neymar

En una entrevista a Mundo Deportivo, l'expresident del FCB considera que Bartomeu "és molt més fort del què la gent es pensa"

per NacióDigital , 19 d'abril de 2020 a les 12:55 |
L'expresident del FC Barcelona, Sandro Rossell, ha aprofundit en una entrevista concedida a Mundo Deportivo sobre un dels nomes més interessants associats al "mercat" del club: Neymar.

En una pregunta clara i directa de la periodista Cristina Cubero sobre si fitxaria el brasiler, Rossell respon també de manera molt clara: "Sí. Des d'un punt de vista esportiu, sens dubte. Però amb un contratce variable lligat als resultats esportius i als resultats socials i de comportament. Per escrit".


Segons El Mundo Deportivo, aquesta és la manera "més contundent" de reconèixer la qualitat futbolística del jugador, però recordar també que el comportament de Neymar en aquests darrers anys, també quan era jugador del Barça, no ha estat "del tot professional", amb continus escàndols associats a la seva "atrafegada" vida social.

Rossell considera que Neymar té "un talent innat futbolístic únic i una aura personal amb un gran valor comercial", cosa que ho demostren les xifres de la venda de samarretes del París Saint Germain des de la seva arribada, que es van triplicar, a més d'atraure patrocinadors globals i la renovació del contracte amb Nike.


Sandro Rossell considera que Bartomeu "és més fort del que la gent es pensa"

En l'entrevista, Rossell també ha parlat sobre altres qüestions del món barcelonista, entre d'altres, la situació de la Junta Directiva després de l'escàndol del Barçagate, la dimissió dels sis directius de la Junta de Bartomeu i la seva reconfiguració. En aquest sentit, Rossell assegura que troba "molt bé" que el president, de qui assegura que "és més fort del que la gent es pensa", faci "un equip a la seva mira en què se senti còmode i segur".


Sandro Rossell també assegura que segueix les eleccions al Barça "amb molt interès" i que el fet que es digui que la nova Junta és "rossellista" és "una falsedat", que només surt de boca de "periodistes poc professionals que desinformen i no contrasten" i que "casualment" pertanyen a aquell sector de la premsa que "amb la nostra arribada a la presidència del Barça van perdre els seus privilegis".

Tot i que no aclareix si donarà suport a algun candidat, sí que afirma que "no donaré suport a aquell que representi interessos mediàtics, econòmics i/o polítics", i que denunciarà obertament si algun candidat ho representa.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

 

Participació