coronavirus

Trump planteja injectar desinfectant a les persones amb Covid-19 per combatre el virus

L'altra proposta del president dels Estats Units és utilitzar "raigs de llum"

per NacióDigital , 24 d'abril de 2020 a les 09:48 |
El president dels Estats Units, Donald Trump, en una imatge d'arxiu | Europa Press
El president dels Estats Units, Donald Trump, ha suggerit aquest divendres la possibilitat de tractar el coronavirus amb "una injecció" de "desinfectant" o aplicar "llum solar" al cos humà per poder erradicar la Covid-19, segons ha informat la cadena NBC. "Veig que el desinfectant l'estaborneix en un minut, en un minut. No podem fer de cap manera com una injecció o una mena de neteja?", ha afirmat el mandatari nord-americà.

Trump s'ha adreçat així al director de la Divisió de Tecnologia i Ciència del Departament de Seguretat Nacional, Bill Bryan, després que el científic fes una exposició sobre les mesures per evitar la propagació del virus, en la qual ha assenyalat que "mor ràpid" quan s'exposa a la llum solar.

 

Arran d'aquesta afirmació, Trump  no s'ha pogut estar de preguntar-li "ficar llum solar dins del cos" per eliminar-lo. "Suposem que exposem el cos a una gran quantitat de llum, ja sigui ultraviolada o només llum molt potent. Crec que heu dit que això no s'ha comprovat", ha dit Trump, mirant a Bryan. 

Trump ha continuat amb l'argumentació sense base científica, fet que ha estat molt critica per part dels experts. Consideren que són un missatge irresponsable i "inadequat" en termes sanitaris, a més que han titlla d"irresponsable" aquesta actuació. De fet, el neumòleg Vin Gupta a NBC News ha assegurat que ingerir lleixiu  "és un mètode habitual de les persones que es volen suïcidar".









 

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

 

Participació