Junts fem més Nació     FES-TE SUBSCRIPTOR
Futbol

Michael Robinson anuncia que té càncer

El popular presentador i comentarista ha explicat que pateix un melanoma amb metàstasi

per Redacció, 17 de desembre de 2018 a les 17:15 |
Michael Robinson en una imatge d'arxiu. | Europa Press
El popular presentador i comentarista Michael Robinson, de 60 anys, té càncer. Ho ha explicat ell mateix aquest dilluns a la tarda en el programa La Ventana, presentat per Carles Francino, de la Cadena SER. El director de l'històric programa Informe Robinson de Canal Plus pateix un melanoma, ja amb metástasis, en un estat força avançat. Actualment ja se sotmet a un tractament d'"immunoteràpia". "El primer dia, quan m'ho van dir, no sabia com reaccionar", ha confessat Robinson. Robinson s'ha mostrat convençut que "guanyarà" aquesta "lluita". De fet, ja és capaç de fer broma amb la malaltia que l'afecta i ha explicat en el programa radiofònic que va preguntar als metges sobre els efectes secundaris del tractament, força agressiu, i, més concretament, si començarà "a pronunciar correctament les erres". "M'han dit que no", ha afirmat entre riures.


Michael Robinson va néixer a Leicester, Anglaterra, però és resident i ciutadà espanyol des del 1987, on ha triomfat com a presentador de programes esportius com Informe Robinson i Acento Robinson i comentarista a Canal Plus i Movistar+ de partits de futbol, esport que va practicar al màxim nivell: va jugar al Manchester City, al Liverpool, a Queens Park Rangers i, a la Lliga espanyola, a l'Osasuna. A més va ser internacional per la selecció d'Irlanda. 

 

(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

 

Participació