coronavirus

El nombre de pacients ingressats amb coronavirus als hospitals d'Althaia ja baixa del centenar

En les últimes 24 hores ha mort 1 persona amb la malaltia i el percentatge d'altes hospitalàries se situa gairebé en el 78%

per Pere Fontanals , Manresa, 28 d'abril de 2020 a les 20:04 |
Unitat de Cures Intensives de Sant Joan de Déu | Althaia
Els dos hospitals de Manresa gestionats per la Fundació Althaia, Sant Joan de Déu i Centre Hospitalari, i l'hospital de Sant Andreu, gestionat per SAS, han registrat 1 nova defunció per coronavirus en les darreres 24 hores. D'aquesta manera, els hospitals manresans registren 199 defuncions de pacients amb coronavirus des de l'inici de la pandèmia.

Els dos hospitals d'Althaia baixen per primera vegada per sota de 100 el nombre ingressats que han donat positiu per coronavirus i la xifra se situa en 93, 15 menys que dilluns, tot i que hi ha una quarantena de pacients ingressats pendents de conèixer el resultat. A l'hospital de Sant Andreu hi ha 131 persones ingressades. La suma dels tres hospitals dona un total de 224 pacients ingressats amb coronavirus.


Per la seva part, el nombre d'altes hospitalàries de pacients que havien estat ingressats amb coronavirus ha crescut en 16 aquest dimarts, i ja són 866 les persones que s'han recuperat de la malaltia des de l'inici de la pandèmia als hospitals de Manresa. L'índex de pacients recuperats d'entre el total d'ingressats a Althaia se situa en el 77,95%.



Entre el personal professional d'Althaia hi ha 32 treballadors en aïllament després de donar positiu de coronavirus i 4 més que ho estan com a mesura de prevenció. A l'hospital de Sant Andreu hi ha 19 treballadors en aïllament per positiu i 2 més que es troben pendent de resultats.





 

Participació