Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
Família Torres, Raventós i Blanc, Terra Remota, El Jardí dels Sentits, la Fira del Vi de Falset Online, viticultors de la DOQ Priorat o Monvínic promouen iniciatives solidàries | El Consorci de Promoció Turística del Penedès, Prodeca, Enoguia, Clos Galena, Vallformosa o Raventós Codorníu fan propostes per a fomentar el consum
Difondre imatges i vídeos del retorn dels turistes contribuirà a recobrar una imatge de normalitat | L'Escola d'Enoturisme de Catalunya estrena el cicle de webinars sobre les estratègies per sortir-se'n de la crisi del coronavirus
El president de la patronal desitja que “tant de bo continuem reduint les emissions”, la qual cosa comportaria “molts beneficis” per a les vinyes | La Federació Espanyola del Vi diu que la recuperació del canal Horeca és “vital”
Parlem amb Antoni Lladó de Vins NOE de Sant Cugat, i Daniel Vicente d’El Celler de Can Dani de Barcelona | “La venda online ha pujat un 100% respecte al mateix període de l’any passat”, explica Daniel Vicente
Es crea un espai a la web CooperativesAgraries.cat per donar a conèixer les cooperatives que fan venda a domicili | S’inclouen dades de 50 cooperatives agràries distribuïdes arreu del territori
L’autor lamenta que “el sector no té gaire interès en llibres d'història i de divulgació que parlin sobre ells mateixos” | Opina també que “els vins catalans tenen problemes en la seva base estratègica i estructural de promoció i difusió”
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?
cellers en confinament
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Les DO catalanes, espanyoles i europees consideren que és el moment de passar de les paraules als fets i exigeixen mesures més concretes, eficaces i urgents.
El 96% dels cellers diuen que la crisi pel Covid-19 els afecta "bastant", "greument" o "molt greument" | El 80% dels cellers han experimentat problemes amb les exportacions per la paralització de les comandes | El 85% dels cellers continuen portant a terme la seva activitat productiva | Preocupació per la verema, ja que el fort descens de vendes afectarà la demanda de raïm i vi
El retorn dels temporers en tren des del país veí va ser una de les principals vies de propagació de la pandèmia del 1918 | Els diaris de l'època testimoniaven el temor davant de la manca de mesures per frenar-la i les imprudències que costaven vides
Cellers Tarroné ha renovat la imatge de l’etiqueta del vi de Mas Tarroné que pren el nom de la família – Cal Tarroné – i que va ser el primer embotellat, l’any 1993.
La crisi sanitària obliga a ajornar o suspendre destacades fires i activitats vitivinícoles | La DO Pla de Bages i Vilarnau organitzen tastos online , i les DO Montsant i Tarragona promouen noves iniciatives | L’Incavi fa un audiovisual de “sensibilització i apoderament” | Raventós i Blanc , Castell d’Encus i Carlos Águila proposen noves iniciatives solidàries
En una reunió convocada avui per la consellera Jordà s’acorda demanar reduir raïms i vi base, la destil·lació d’excedents de vi i el perfeccionament del control de la traçabilitat i la promoció | La FCAC exigeix al Consell Regulador del Cava disminuir fins a un 25% els rendiments de raïm | JARC recrimina el comunicat de premsa d’ Unió de Pagesos del 7 d’abril, i reclama que es pagui “el que toca” pels raïms del cava la propera verema | El Consell Regulador anuncia noves mesures urgents per pal·liar la situació, i envia un missatge d’optimisme
Meritxell Falgueras proposa “un viatge per les terres del vi, des del nostre sofà fins a les antípodes” | No hi falten esquemes d’elaboracions de vins i consells per “no fer el ridícul” en un tast de vins, o es suggereixen vins per prendre “quan et fa mal el cor”
El confinament està fent aflorar els dots culinaris més inesperats a cadascú de nosaltres | La Laura Conde ens ensenya 8 errors que no podem cometre quan fem croquetes
"Com mola anar al camp o a la costa a passar el dia des de la ciutat... Mola molt, oi? Però llavors tothom vol que tot estigui com un jardí" | Article d'opinió de Jordi Alcover de La Guia de Vins de Catalunya
Es referenda al BOE la incorporació de la varietat autòctona de la Terra Alta al plec de condicions de la DO | La morenillo, una varietat tardana i de poc grau, ha viscut una especial resiliència
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?
Reflexionem sobre el consum del vi en aquest període de parèntesi global acompanyant-nos de l’experiència de Jordi Vidal, propietari de La Vinya a Gavà que viu un augment significatiu en les vendes
En Carles Xuriguera i la Romina Ribera ens proposen una sèrie d'escenes, més o menys habituals, i més o menys "kafkianes" que ens fan reflexionar sobre el moment actual dels vins catalans.
Catalunya també és un gran país de vins blancs, i no hi ha dubte que aquests no paren d’emergir | Proposem una selecció molt especial que recull deu d’aquests blancs (11 mostres) d’entre el gran ventall de productes situats per sota dels 20 euros.
L'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona presenta un nou postgrau a distància centrat en estratègia digital, comercialització i màrqueting en el sector del vi
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
Conversem amb el propietari del celler penedesenc Albet i Noya, que presenta una nova imatge pel seu escumós elaborat amb el mètode ancestral, 100% xarel·lo i sense sulfits afegits
Espectaculars vinyes de l’Heretat Can Llopart, espai catalogat d'Interès Natural
La darrera setmana Llopart va finalitzar la verema 2019 amb l’entrada de les últimes vinyes de raïm Sumoll | Una verema excel·lent, que serà recordada com una de les millors anyades de la zona per la sanitat del raïm | L’equilibri aconseguit durant la maduració ha afavorit uns mostos amb un gran potencial de reserva.
Família Torres, Raventós i Blanc, Terra Remota, El Jardí dels Sentits, la Fira del Vi de Falset Online, viticultors de la DOQ Priorat o Monvínic promouen iniciatives solidàries | El Consorci de Promoció Turística del Penedès, Prodeca, Enoguia, Clos Galena, Vallformosa o Raventós Codorníu fan propostes per a fomentar el consum
El president de la patronal desitja que “tant de bo continuem reduint les emissions”, la qual cosa comportaria “molts beneficis” per a les vinyes | La Federació Espanyola del Vi diu que la recuperació del canal Horeca és “vital”
Interior del Celler Can Dani, al barri de Gràcia de Barcelona
Parlem amb Antoni Lladó de Vins NOE de Sant Cugat, i Daniel Vicente d’El Celler de Can Dani de Barcelona | “La venda online ha pujat un 100% respecte al mateix període de l’any passat”, explica Daniel Vicente
Difondre imatges i vídeos del retorn dels turistes contribuirà a recobrar una imatge de normalitat | L'Escola d'Enoturisme de Catalunya estrena el cicle de webinars sobre les estratègies per sortir-se'n de la crisi del coronavirus
Difondre imatges i vídeos del retorn dels turistes contribuirà a recobrar una imatge de normalitat | L'Escola d'Enoturisme de Catalunya estrena el cicle de webinars sobre les estratègies per sortir-se'n de la crisi del coronavirus
Interior del Celler Can Dani, al barri de Gràcia de Barcelona
Parlem amb Antoni Lladó de Vins NOE de Sant Cugat, i Daniel Vicente d’El Celler de Can Dani de Barcelona | “La venda online ha pujat un 100% respecte al mateix període de l’any passat”, explica Daniel Vicente
Recuperem un article de la sommelier i nutricionista Chiara Gai on ens recomana 7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
Ho demostra un estudi fet per investigadores de la URV amb rates alimentades amb una dieta rica en greixos saturats i sucres refinats | Els resultats van demostrar que l’extracte de pinyol de raïm té un efecte antioxidant i antiinflamatori
Recordem l'espectacular galeria d'imatges dels pòsits d'un vi feta per Josep Palou Prats | Fotografies augmentades fins a 10.000 vegades mitjançant un Microscopi Electrònic de Rastreig
El confinament està fent aflorar els dots culinaris més inesperats a cadascú de nosaltres | La Laura Conde ens ensenya 8 errors que no podem cometre quan fem croquetes
Carles Aymerich, sumiller de Mas Marroch, d'El Celler de Can Roca
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi?
Família Torres, Raventós i Blanc, Terra Remota, El Jardí dels Sentits, la Fira del Vi de Falset Online, viticultors de la DOQ Priorat o Monvínic promouen iniciatives solidàries | El Consorci de Promoció Turística del Penedès, Prodeca, Enoguia, Clos Galena, Vallformosa o Raventós Codorníu fan propostes per a fomentar el consum
El president de la patronal desitja que “tant de bo continuem reduint les emissions”, la qual cosa comportaria “molts beneficis” per a les vinyes | La Federació Espanyola del Vi diu que la recuperació del canal Horeca és “vital”
Interior del Celler Can Dani, al barri de Gràcia de Barcelona
Parlem amb Antoni Lladó de Vins NOE de Sant Cugat, i Daniel Vicente d’El Celler de Can Dani de Barcelona | “La venda online ha pujat un 100% respecte al mateix període de l’any passat”, explica Daniel Vicente
Es crea un espai a la web CooperativesAgraries.cat per donar a conèixer les cooperatives que fan venda a domicili | S’inclouen dades de 50 cooperatives agràries distribuïdes arreu del territori
L’autor lamenta que “el sector no té gaire interès en llibres d'història i de divulgació que parlin sobre ells mateixos” | Opina també que “els vins catalans tenen problemes en la seva base estratègica i estructural de promoció i difusió”
Instagram, Youtube, Facebook, Twitter... Totes les xarxes serveixen perquè els grans xefs socialitzin les seves receptes