La Fundació Santa Clara i la Joviat portaran plats cuinats a persones que no poden sortir de casa
Fan una crida a la ciutadania i a empreses perquè aportin aliments frescos per a la seva elaboració
per Redacció
, 30 d'abril de 2020 a les 08:56 |
La Fundació del Convent de Santa Clara i l'Escola Joviat elaboraran plats cuinats que portaran a aquelles persones que amb l'actual crisi del coronavirus no es poden moure de casa per la seva edat o per problemes físics. En un vídeo, Sor Lucía Caram i Jordi Vilaseca fan una crida a la ciutadania i a les empreses perquè aportin pasta, llegums, verdures, aliments proteinics, fruita o làctics per poder preparar aquests menús. L'acció es porta a terme a partir de la comunitat de Sant'Egidio i dels Serveis Socials de l'Ajuntament.
Actualment han rebut el suport de Rotary Manresa-Bages, Diesa i Forn de Cabrianes, però estan oberts a més col·laboracions.