Coronavirus

La policia espanyola denuncia Rajoy per saltar-se el confinament

L'expresident s'exposa a una multa superior a 600 euros per sortir a fer exercici al carrer

per NacióDigital , 30 d'abril de 2020 a les 09:08 |
La policia espanyola ja té provat que l'expresident Mariano Rajoy efectivament va saltar-se el confinament per fer exercici al carrer i ha tramès la denúncia a la delegació del govern espanyol a Madrid, que ha de decidir ara si imposa la sanció. Segons informa avui El Español, l'executiu ja hauria expedit la multa però encara no hi ha confirmació oficial.

L'escàndol va saltar a la llum quan el programa de La Sexta Al Rojo Vivo va difondre unes imatges de l'exmandatari sortint a fer exercici pels voltants del seu domicili a Madrid.

 
La comprovació dels cotxes aparcats que apareixien al vídeo ha estat clau per verificar la infracció. Les sanció per aquest incompliment podria suposar per a Rajoy una multa superior als 600 euros. 


El decret d'alarma no permet encara practicar esport al carrer, i només autoritza les sortides fora del domicili per fer compres de primera necessitat, per anar a la feina -a les empreses que poden treballar- o als centres mèdics, a més d'altres sortides de força major. 

Aquest dissabte, però, serà una de les mesures de relaxació que entraran en vigor i per primer cop es podrà sortir al carrer per fer exercici. 









 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació