coronavirus

Més de 270 morts per coronavirus a Osona

Actualment hi ha un total de 104 ingressats als hospitals de la comarca

per Osona.com , 8 de maig de 2020 a les 09:20 |
L'Hospital Universitari de Vic | Adrià Costa
Osona és de les comarques que registra més víctimes per coronavirus. Aquest divendres, segons dades del Departament de Salut, es registren un total de 271 morts a la comarca. Aquesta xifra s'ajusta més a la realitat, ja que fins fa poc només es comptava amb les dades difoses pel Consorci Hospitalari de Vic, sobre les persones que havien mort a un dels seus centres. En aquesta es té en compte tots els centres, així com també les residències de gent gran.

Pel que fa a les hospitalitzacions, actualment hi ha un total de 104 persones ingressades als centres gestionats pel Consorci Hospitalari de Vic (Hospital Universitari de Vic, Hospital Sant Jaume de Manlleu i Pavelló Vic Salut) i la Fundació Hospital de la Santa Creu (Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic).


Les hospitalitzacions van disminuint. En la darrera actualització -dimarts- n'hi havia 119. des de l'inici de la pandèmia, ja han estat donades d'alta als hospitals d'Osona 448 persones diagnosticades de Covid-19 que havien hagut de ser ingressades.
 

Aquí podeu consultar el mapa amb les dades per comarca









 

Participació