coronavirus

Sabadell instal·larà nous carrils bici temporals per «donar sortida a la demanda actual»

No es descarta que la mesura provisional acabi sent permanent

per Albert Hernàndez , Sabadell, 12 de maig de 2020 a les 12:33 |
Dues bicicletes travessant Via Massagué | Juanma Peláez
L'Ajuntament de Sabadell instal·larà nous carrils, d'una manera temporal, per diversos punts de la ciutat per "donar sortida a la demanda actual". Així ho ha explicat el primer tinent d'alcaldessa Pol Gibert, encara que no ha concretat en quines zones es farà, perquè s'està estudiant, però "n'hi haurà", ha garantit. 

Tampoc ha especificat de quina manera es donaran visibilitat, ja que des del consistori s'està analitzant com ho han fet d'altres municipis, però ha indicat que "es decidirà en funció de cada tram. És una qüestió tècnica". Gibert no ha descartat que aquesta mesura, per ara provisional, esdevingui permanent.


Ha explicat que fruit de les mesures de seguretat en el procés de desconfinament, a petició de les autoritats sanitàries, cal "ordenar" les prioritats dels carrers i ha fet una crida per "conscienciar" dels diversos usos.


En aquesta línia, el tinent d'alcaldessa ha comentat que "és possible" que també hagi nous talls d'eixos viaris per prioritzar el vianant, que s'afeixin als actuals tal com s'ha fet els dos darrers cap de setmana, que han estat llargs per ser el Primer de Maig i la Salut. "S'està treballant a diferents barris i en carrers adjacents", ha precisat i ha assenyalat que espera a finals de setmana s'hagi concretat.








 

Participació