Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
Tornen a créixer les hectàrees de vinya (+11%), els cellers inscrits (+13%) i la facturació (+36%) | El CCPAE no tem que el coronavirus reverteixi aquesta tendència a l'alça que es registra en tot el sector agroalimentari català: "L'augment continuarà sostingut en el temps"
La DO Cava, Álvaro Palacios, Família Torres, Raventós i Blanc, Vinseum, les DO Costers del Segre i Penedès o l’Institut Català del Suro continuen proposant iniciatives
Tal i com demanava el sector per pal·liar els excedents de raïm que arrossega i que es veuran accentuats pel Covid-19, el Ministerio habilitarà la verema en verd i la destil·lació de crisi
El quart i darrer vídeo del cicle va dedicat a totes les coses a les quals no volem renunciar: les trobades, el contacte personal, les mirades, les olors, els somriures i compartir un bon vi.
L'Agència Catalana de Turisme considera que és el moment d'establir aliances i oferir propostes al visitant local que vagin més enllà de la simple escapada | Fa un seguiment setmanal de les intencions de viatjar i detecta l'interès dels catalans per fer-ho al territori
Davant de totes les cancel·lacions de casaments per culpa de la pandèmia, Vallformosa ha decidit fer un concurs perquè el guanyador tingui el cava gratuït del seu casament
Recorrem 5 restaurants de la província de Lleida perquè els seus xefs ens proposin plats típics dels seus establiments i els maridin amb vins de la DO Costers del Segre
Ara que esteu més temps a casa, per raons que tots sabem, us proposo uns exercicis amb 5 formatges i 5 vins, tots ells de productors catalans, als que hem de donar suport en aquests moments i en els que vindran.
Viticultors independents busquen “un preu digne, l'estabilitat del sector i l'aposta per la qualitat i la sostenibilitat” | Volen obrir noves portes a la negociació i a la possibilitat d’un consens de tot el sector | El sindicat agrari JARC reclama mesures efectives “i no només maquillatge”
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?
El sector va produir més de 249 milions d’ampolles el 2019, un 2,07% més que en l’exercici anterior | El nou pla estratègic del sector haurà d'esperar, com a mínim, fins a la verema del 2021" pels efectes de la pandèmia del Covid-19.
Sota el lema 'Glops de vi català' se suma a les iniciatives del sector per donar valor al territori, a la proximitat i a les persones que es troben darrere d'una ampolla de vi
Científics, la Generalitat i múltiples agents del sector vinícola avisen que aquesta beguda no protegeix davant del virus, refutant així el plantejament d'una entitat d'enòlegs que està posada en qüestió | Salut afirma que cal esperar per saber del cert si s'ha incrementat la ingesta d'alcohol durant la quarantena i difon recomanacions per evitar el descontrol en el consum
El periodista i sommelier considera que ara més que mai cal ser transparent i "orientar el missatge" | Participa en un nou webinar de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya en el qual aconsella que quan es reactivin les visites els cellers expliquin que són un espai segur
Vídeos divulgatius dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant, una sessió de DJ entre vinyes i una subhasta solidària per combatre el coronavirus substitueixen l'edició del 25è aniversari, que es posposa fins al 2021 | La DOQ Priorat ultima la posada en marxa d'una aula de formació per acreditar-se com a coneixedor o expert d'aquest territori
Parlem amb Antoni Lladó de Vins NOE de Sant Cugat, i Daniel Vicente d’El Celler de Can Dani de Barcelona | “La venda online ha pujat un 100% respecte al mateix període de l’any passat”, explica Daniel Vicente
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
En Carles Xuriguera i la Romina Ribera ens proposen una sèrie d'escenes, més o menys habituals, i més o menys "kafkianes" que ens fan reflexionar sobre el moment actual dels vins catalans.
Catalunya també és un gran país de vins blancs, i no hi ha dubte que aquests no paren d’emergir | Proposem una selecció molt especial que recull deu d’aquests blancs (11 mostres) d’entre el gran ventall de productes situats per sota dels 20 euros.
L'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona presenta un nou postgrau a distància centrat en estratègia digital, comercialització i màrqueting en el sector del vi
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
Conversem amb el propietari del celler penedesenc Albet i Noya, que presenta una nova imatge pel seu escumós elaborat amb el mètode ancestral, 100% xarel·lo i sense sulfits afegits
Espectaculars vinyes de l’Heretat Can Llopart, espai catalogat d'Interès Natural
La darrera setmana Llopart va finalitzar la verema 2019 amb l’entrada de les últimes vinyes de raïm Sumoll | Una verema excel·lent, que serà recordada com una de les millors anyades de la zona per la sanitat del raïm | L’equilibri aconseguit durant la maduració ha afavorit uns mostos amb un gran potencial de reserva.
La DO Cava, Álvaro Palacios, Família Torres, Raventós i Blanc, Vinseum, les DO Costers del Segre i Penedès o l’Institut Català del Suro continuen proposant iniciatives
La DO Penedès s'ha marcat l'objectiu de ser 100% ecològica | DO Penedès
Tornen a créixer les hectàrees de vinya (+11%), els cellers inscrits (+13%) i la facturació (+36%) | El CCPAE no tem que el coronavirus reverteixi aquesta tendència a l'alça que es registra en tot el sector agroalimentari català: "L'augment continuarà sostingut en el temps"
Davant de totes les cancel·lacions de casaments per culpa de la pandèmia, Vallformosa ha decidit fer un concurs perquè el guanyador tingui el cava gratuït del seu casament
Treballs previs a la plantació de ceps vora la Torre Lluvià | AjM
Ara que esteu més temps a casa, per raons que tots sabem, us proposo uns exercicis amb 5 formatges i 5 vins, tots ells de productors catalans, als que hem de donar suport en aquests moments i en els que vindran.
Vídeos divulgatius dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant, una sessió de DJ entre vinyes i una subhasta solidària per combatre el coronavirus substitueixen l'edició del 25è aniversari, que es posposa fins al 2021 | La DOQ Priorat ultima la posada en marxa d'una aula de formació per acreditar-se com a coneixedor o expert d'aquest territori
Recuperem un article de la sommelier i nutricionista Chiara Gai on ens recomana 7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
Ho demostra un estudi fet per investigadores de la URV amb rates alimentades amb una dieta rica en greixos saturats i sucres refinats | Els resultats van demostrar que l’extracte de pinyol de raïm té un efecte antioxidant i antiinflamatori
Recordem l'espectacular galeria d'imatges dels pòsits d'un vi feta per Josep Palou Prats | Fotografies augmentades fins a 10.000 vegades mitjançant un Microscopi Electrònic de Rastreig
Recorrem 5 restaurants de la província de Lleida perquè els seus xefs ens proposin plats típics dels seus establiments i els maridin amb vins de la DO Costers del Segre
El confinament està fent aflorar els dots culinaris més inesperats a cadascú de nosaltres | La Laura Conde ens ensenya 8 errors que no podem cometre quan fem croquetes
La DO Cava, Álvaro Palacios, Família Torres, Raventós i Blanc, Vinseum, les DO Costers del Segre i Penedès o l’Institut Català del Suro continuen proposant iniciatives
La DO Penedès s'ha marcat l'objectiu de ser 100% ecològica | DO Penedès
Tornen a créixer les hectàrees de vinya (+11%), els cellers inscrits (+13%) i la facturació (+36%) | El CCPAE no tem que el coronavirus reverteixi aquesta tendència a l'alça que es registra en tot el sector agroalimentari català: "L'augment continuarà sostingut en el temps"
Recorrem 5 restaurants de la província de Lleida perquè els seus xefs ens proposin plats típics dels seus establiments i els maridin amb vins de la DO Costers del Segre
Tal i com demanava el sector per pal·liar els excedents de raïm que arrossega i que es veuran accentuats pel Covid-19, el Ministerio habilitarà la verema en verd i la destil·lació de crisi
Viticultors independents busquen “un preu digne, l'estabilitat del sector i l'aposta per la qualitat i la sostenibilitat” | Volen obrir noves portes a la negociació i a la possibilitat d’un consens de tot el sector | El sindicat agrari JARC reclama mesures efectives “i no només maquillatge”
El quart i darrer vídeo del cicle va dedicat a totes les coses a les quals no volem renunciar: les trobades, el contacte personal, les mirades, les olors, els somriures i compartir un bon vi.