Coronavirus

Cinc jugadors del Barça han passat el coronavirus

La plantilla s'ha sotmès ara a les proves serològiques

per NacióDigital , 2 de juny de 2020 a les 07:50 |
El Barça entrenant després del confinament | F.C. Barcelona
Cinc futbolistes del Barça han passat el coronavirus de forma asimptomàtica. Segons ha avançat RAC1, les proves serològiques han detectat que els futbolistes es van contagiar setmanes enrere i les PCR han confirmat que ara ja no tenen el virus actiu i, per tant, poden entrenar amb normalitat. 

Aquest dilluns la plantilla va tornar als entrenaments ajustant-se a les mesures de seguretat establertes pel protocol sanitari aprovat pel Consell Superior d'Esports. 


L'ens, juntament amb la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i la Lliga, han acordat reprendre la competició a partir de l'11 de juny i han fixat el calendari de les 11 jornades restants de Primera i Segona Divisió.

"La represa de la competició tindrà lloc durant el cap de setmana del 13 i 14 de juny, sent el primer partit el dijous, dia 11, entre el Sevilla FC i el Reial Betis. L'última jornada es produirà, sempre en funció de l'evolució de la pandèmia, el cap de setmana del 18 i 19 de juliol", detallava fa pocs dies el CSD en un comunicat.









 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació