coronavirus

Salut reporta cinc morts més per coronavirus al còmput global

Són tres defuncions menys i dos casos menys que els notificats en el balanç d'ahir

per NacióDigital , 9 de juny de 2020 a les 14:28 |
Dades del 9 de juny.
Les funeràries catalanes han reportat 5 noves morts per covid-19, 3 menys que en l'últim balanç del Departament de Salut. Això deixa la xifra global de víctimes en 12.408. A banda, s'han detectat 171 nous casos positius testats (2 menys) i ja en són 68.670.

D'entre les víctimes, 6.770 persones han mort en hospital o en centre sociosanitari (quatre més), 4.066 ho han fet en una residència (dos més) i 786 al domicili (un més que en l'últim balanç), mentre que baixen a 786 les no classificades per falta d'informació (dues menys).


Fins ara hi ha hagut 4.096 persones ingressades greus i actualment en són 117, tres menys que fa 24 hores.

ACLARIMENT SOBRE LES DADES
El Departament de Salut ofereix diàriament dades globals dels infectats per coronavirus i dels morts registrats de forma acumulada i, en paral·lel, ofereix dades dels casos diaris de forma retrospectiva. La diferència dels casos acumulats oferts un dia respecte l'anterior, però, no coincideix amb els casos diaris detallats relatius al dia en qüestió, ja que sovint els infectats o morts no es notifiquen fins algun o diversos dies més tard de produir-se. És per això que NacióDigital ha optat pel criteri de destacar cada dia la diferència en els casos acumulats, encara que aquests no coincideixin amb els casos del dia en qüestió, atès que la xifra definitiva d'un dia en concret no es coneix fins uns dies després. Tot i això, en els gràfics, les dades antigues es van actualitzant periòdicament per oferir una imatge més fidedigna de l'evolució de l'impacte de la pandèmia, dia a dia. La data de la darrera actualització retrospectiva hi està indicada en el peu, motiu pel qual les xifres dels dies posteriors i immediatament anteriors s'han d'entendre com a provisionals, subjectes a correccions futures.






​​
​​​
​​​​
​​​​​

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació