coronavirus

Organitzen una cursa virtual amb l'aplicació Strava a Terrassa

El Centre Excursionista de Terrassa i Rove Goat impulsen la Egara WeekRace

per NacióDigital , 18 de juny de 2020 a les 17:00 |
Els corredors hauran de fer el recorregut pel seu compte, i Strava guardarà el registre. | Josep M Montaner
La primera edició de l'Egara WeekRace, la primera cursa presencial solidària post-confinament a Terrassa, ha estat anunciada a través de xarxes pel Centre Excursionista de Terrassa. L'entitat, juntament amb Rove Goat, organitzarà l'esdeveniment, del qual només sen sap que es durà a terme en les distàncies de 5 i 10 km.

D'altra banda,les persones interessades en participar-hi s'han de descarregar l'aplicació Strava, que permet registrar rutes i marques en determinats segments. La resta de detalls de la dinàmica de la cursa, així com , l'obertura d'inscripcions veuran la llum "d'aquí molt poc". Tot i que la organització defineix la cursa com a "virtual" i "presencial" sembla ser que cada corredor haurà de realitzar el recorregut pel seu compte i l'aplicació registrarà la seva marca tot elaborant un rànquing.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💥CURSA VIRTUAL💥 La primera cursa presencial solidària post-confinament! 5k i 10k . El @ceterrassa i @rovegoat organitzem la #EgaraWeekRace per la @festamajorterrassa '20. 🏃🏾🏃🏼‍♀️👟 . . Podràs treure suc als entrenaments confinats!!! ▶️Aneu descarregant l'@strava i Prepareu-vos per batre el millor temps📈.... . . 👉Estigueu atentes, d'aquí molt poc obrirem inscripcions i explicarem quina és la dinàmica de la cursa. ____________ @ajterrassa @terrassa_serveidesports @terrassamediambient @terrassaturisme @viuelvalles @dibacat @esportsdiba @bcnmoltmes ---- @esportstrs @mon.terrassa @diarideterrassa @naciodigital @naciomuntanya ---- #Running #instarunners #runners #runforlife #Cursavirtual #runnerofinstagram #runningmotivation #runlove #happyrunner #halfmarathon #solorun #correr #corrermola #trailrunningespaña #bcnmoltmes #terrassa #vallesoccidental #imatgescat#terrassacentre #total_catalunya #igersvalles #terrassaturisme #carrerasolidaria #virtualrun #virtualracing #virtualrunning #virtual10k #rovegoat #CETerrassa

Una publicación compartida de Centre Excursionista Terrassa (@ceterrassa) el






 

Participació