CUINERES I VI
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-.
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-. | Ca Na Toneta
Carme Gasull
L’estiu es presenta certament incert després de mesos de confinament i restriccions de mobilitat a causa de la Covid-19. La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur?
Imatge il·lustrativa
Dissabte 4 la Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové es vestirà de gala i oferirà la creació d'una obra d'art en directe de l'artista Erik Schmitz
Imatge il·lustrativa
Sortegem els vins Macabeu i Xarel·lo Microvinificacions del celler AVGVSTVS i el vinagre FORVM Merlot ecològic
entrevista
Tot l'equip del restaurant l'Ó
Tot l'equip del restaurant l'Ó
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Irene Cozas, del restaurant l'Ó de Sant Fruitós de Bages -Món Sant Benet-, ens respon l'entrevista
patrocinis
Imatge il·lustrativa
Per primera vegada, Vallformosa és el cava i el vi oficial del Festival de música i arts escèniques de Barcelona | L’escenari Vallformosa estarà ubicat al Poble Espanyol de l’1 al 31 de juliol
enoturisme a Sumarroca
Imatge il·lustrativa

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
selecció
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
restaurants italians a Barcelona
Imatge il·lustrativa
Bronzo Sputio Bar
Lourdes López
Espaguetis amb llorer Sofia Loren, ravioli de bacallà amb tinta de sípia, pappardelle amb salsitxes i trufa negra... cucina italiana de qualitat a Barcelona
plaga de míldiu
Imatge il·lustrativa
Foto: Maria Rosa Ferré
Article de Gil Coma, filòleg català i viticultor, on reflexiona sobre aquest any de pandèmia i míldiu
Gramona a La Cerdanya
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Després d'un any d'haver-se fet càrrec d'unes vinyes d'alta muntanya el celler penedesenc treu una primera anyada sota el nom de Costes de Cerdanya | També provarà com respon la garnatxa negra per sobre dels 1.100 metres i varietats de raïm pròpies dels Pirineus
Festes
Dotzena edició de la BdeGust de la Font del Balç, l'any passat (arxiu).
Dotzena edició de la BdeGust de la Font del Balç, l'any passat (arxiu). | David Font
Pilar Màrquez Ambròs
L'activitat proposada, que s'ha adaptat a les restriccions de la Covid-19, anirà a càrrec de la sommelier Sílvia Culell i de Ramon Roset
entrevista
L'Eli, el Damià i el Gerard són copropietaris del Vicus de Pals, i guanyadors de la Categoria A del Cartaví a Girona.
L'Eli, el Damià i el Gerard són copropietaris del Vicus de Pals, i guanyadors de la Categoria A del Cartaví a Girona. | Vicus
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | El Gerard, l'Eli i el Damià, copropietaris del Vicus de Pals, ens posen al dia del futur inmediat post Covid-19
Els membres de The PFV Prize Family is Sustainability 2020
Els membres de The PFV Prize Family is Sustainability 2020
El premi, The PFV Prize ‘Family is Sustainability’, serà per una empresa familiar que demostri excel·lència en sostenibilitat, innovació, artesania i la transmissió exitosa de responsabilitat i compromís d’una generació a la següent.
Sergio Fuster s'incorporarà a partir del pròxim 1 de setembre
Sergio Fuster s'incorporarà a partir del pròxim 1 de setembre | Codorníu
Sergio Fuster substituirà Ramon Raventós, que seguirà com a director de desenvolupament de negoci.
novetats
Imatge il·lustrativa
Amb més de 12 mesos de criança, presenta tres gammes diferenciades; Brut ECO, Brut Nature ECO i Rosé
enoturisme
Espai El Colomer de Porrera on Vall Llach farà les activitats de juliol
Espai El Colomer de Porrera on Vall Llach farà les activitats de juliol
Jordi Bes
Els cellers reactiven les visites amb propostes a l'aire lliure, d'aforament més reduït i en aliança amb els restauradors | La lliure circulació des de l'àrea de Barcelona era molt esperada entre les bodegues per començar a refer-se del sotrac del coronavirus
Les 4 famílies de Vins El Cep
Les 4 famílies de Vins El Cep
La Xarxa Productes de la Terra, un programa d’àmbit supramunicipal impulsat per la Diputació de Barcelona, ha escollit Vins El Cep com una empresa que aporta un valor especial al territori
Imatge il·lustrativa
Aliança de 14 cellers els dies 3, 4 i 5 de juliol per donar el tret de sortida a la campanya enoturística d’aquest estiu amb un acte conjunt que recaptarà fons per #joemcorono
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
La fira ha decidit seguir proposant tastos en línia després de la bona acollida de l'edició virtual
entrevista
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.
gastronomia
Delivery de La Mundana
Delivery de La Mundana
Lourdes López
Restaurants fan mans i mànigues per obrir aquests dies amb un aforament del 40% i amb l’opció de l’entrega a domicili com a pulmó per fer caixa. Però molts cops no surt a compte
Imatge il·lustrativa
El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha anunciat avui un pla de xoc que mobilitzarà 5,3 milions d’euros en ajuts per als viticultors, els cellers i les DO víniques.
novetats
Imatge il·lustrativa
Un vi blanc ecològic elaborat amb xarel·lo com a tribut al Penedès | Forma part d’una petita col·lecció de vins de paisatge, que mostren la diversitat i patrimoni d’aquesta comarca
Imatge il·lustrativa
El celler obre una nova etapa per compartir la finca i el projecte | Amb el projecte Batllori&Co volen compartir la finca amb altres cellers i negocis que no tenen espai exterior o han estat també greument afectats per l’aturada | També han posat en marxa una visita virtual en directe pensada per als que no poden anar al celler.
Receptes de cuina
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
La cuinera i sommelier Cristina Fernandez ens proposa un plat fresc per un vi fresc | Una recepta fàcil d'un tàrtar de salmó amb el vi “Les Vistes” del celler Esteve i Gibert Viticultors
Imatge il·lustrativa
“Ara vindrà el moment de donar suport als nostres productors, de fer país, de fer territori i de consumir vins catalans”, Xavier Bassa | “El vi ajuda a apropar la gent i a compartir moments que poden canviar les nostres vides” Ludovic Darblade, Humanvins i Bar Salvatge
Imatge il·lustrativa
Sortegem els vins Estones de Mishima "Vine", Estones Únic PX i Estones GS, dos vins blancs de la Terra Alta i un negre del Montsant
novetats
Imatge il·lustrativa
El vi blanc jove del celler renova l’etiqueta en el marc del nou projecte La vida secreta de les plantes
coca de sant joan
Imatge il·lustrativa
Laura Conde
Us proposem set coques per acompanyar les bombolles i iniciar l'estiu amb un Sant Joan perfecte
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Corpinnats, Clàssic Penedès i escumosos sense DO, bombolles de tot tipus perquè, ara que som a l'entrada de l'estiu, pugueu triar i remenar a les estanteries de les millors botigues de vins
Imatge il·lustrativa
Des del mes de juliol i durant un any, Vilarnau oferirà visites gratuïtes als professionals sanitaris i a les Forces i Cossos de Seguretat
Imatge il·lustrativa
La Confraria del Cava edita un vídeo on 24 personalitats del món gastronòmic, mèdic i del sector del vi, brinden per aquesta beguda.
Imatge il·lustrativa
El celler ofereix la possibilitat que tothom que hagi passat l’aniversari en confinament pugui gaudir com a convidat d’una de les seves experiències | L'oferta serà vàlida durant tot aquest any 2020 | Llopart amplia les propostes enoturístiques posant l’accent en les visites a l’aire lliure
L'actualitat, en breu
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
Catalunya també és un gran país de vins blancs, i no hi ha dubte que aquests no paren d’emergir | Proposem una selecció molt especial que recull deu d’aquests blancs (11 mostres) d’entre el gran ventall de productes situats per sota dels 20 euros.
Imatge il·lustrativa
L'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona presenta un nou postgrau a distància centrat en estratègia digital, comercialització i màrqueting en el sector del vi
novetats
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 20 novetats vinícoles catalanes que surten al mercat en plena crisi sanitària
Sant Jordi
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Tot l'equip del restaurant l'Ó
Tot l'equip del restaurant l'Ó
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Irene Cozas, del restaurant l'Ó de Sant Fruitós de Bages -Món Sant Benet-, ens respon l'entrevista
L'Eli, el Damià i el Gerard són copropietaris del Vicus de Pals, i guanyadors de la Categoria A del Cartaví a Girona.
L'Eli, el Damià i el Gerard són copropietaris del Vicus de Pals, i guanyadors de la Categoria A del Cartaví a Girona. | Vicus
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | El Gerard, l'Eli i el Damià, copropietaris del Vicus de Pals, ens posen al dia del futur inmediat post Covid-19
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.
Imatge il·lustrativa
La Confraria del Cava edita un vídeo on 24 personalitats del món gastronòmic, mèdic i del sector del vi, brinden per aquesta beguda.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
El color, la intensitat, les llàgrimes, els rivets... Són característiques que hem d'observar en un vi per saber si és bó?
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Amb motiu del Dia Internacional del Gin, la destil·leria Chase dóna a conèixer els errors més comuns a l'hora de preparar aquest popular combinat
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-.
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-. | Ca Na Toneta
Carme Gasull
L’estiu es presenta certament incert després de mesos de confinament i restriccions de mobilitat a causa de la Covid-19. La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur?
L'Eli, el Damià i el Gerard són copropietaris del Vicus de Pals, i guanyadors de la Categoria A del Cartaví a Girona.
L'Eli, el Damià i el Gerard són copropietaris del Vicus de Pals, i guanyadors de la Categoria A del Cartaví a Girona. | Vicus
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | El Gerard, l'Eli i el Damià, copropietaris del Vicus de Pals, ens posen al dia del futur inmediat post Covid-19
Delivery de La Mundana
Delivery de La Mundana
Lourdes López
Restaurants fan mans i mànigues per obrir aquests dies amb un aforament del 40% i amb l’opció de l’entrega a domicili com a pulmó per fer caixa. Però molts cops no surt a compte
Imatge il·lustrativa
Recorrem 5 restaurants de la província de Lleida perquè els seus xefs ens proposin plats típics dels seus establiments i els maridin amb vins de la DO Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Artcava recorre a Verkami per a crear un Wine & Cava Bar i una sala de tast al Penedès, dins de dos contenidors marítims
El projecte VRIAACC (Varietat Resistents i Autòctones Adaptades al Canvi Climàtic) busca poder plantar vinya resistent al fong i al canvi climàtic
El projecte VRIAACC (Varietat Resistents i Autòctones Adaptades al Canvi Climàtic) busca poder plantar vinya resistent al fong i al canvi climàtic
Sergi Cortés
Conversem amb el propietari del celler penedesenc Albet i Noya, que presenta una nova imatge pel seu escumós elaborat amb el mètode ancestral, 100% xarel·lo i sense sulfits afegits
Espectaculars vinyes de l’Heretat Can Llopart, espai catalogat d'Interès Natural
Espectaculars vinyes de l’Heretat Can Llopart, espai catalogat d'Interès Natural
La darrera setmana Llopart va finalitzar la verema 2019 amb l’entrada de les últimes vinyes de raïm Sumoll | Una verema excel·lent, que serà recordada com una de les millors anyades de la zona per la sanitat del raïm | L’equilibri aconseguit durant la maduració ha afavorit uns mostos amb un gran potencial de reserva.
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana també s'ha collit Mas de la Rosa, la vinya de més de 80 anys a la zona de Porrera
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-.
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-. | Ca Na Toneta
Carme Gasull
L’estiu es presenta certament incert després de mesos de confinament i restriccions de mobilitat a causa de la Covid-19. La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur?
Imatge il·lustrativa
Dissabte 4 la Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové es vestirà de gala i oferirà la creació d'una obra d'art en directe de l'artista Erik Schmitz
Imatge il·lustrativa
El celler penedesenc reobre portes després de la parada obligada per la Covid-19 amb una activitat el pròxim 5 de juliol
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
S’emmarca en la campanya per incentivar el turisme de proximitat “Catalunya és casa teva”
Imatge il·lustrativa
Dissabte 4 la Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové es vestirà de gala i oferirà la creació d'una obra d'art en directe de l'artista Erik Schmitz
Imatge il·lustrativa
Per primera vegada, Vallformosa és el cava i el vi oficial del Festival de música i arts escèniques de Barcelona | L’escenari Vallformosa estarà ubicat al Poble Espanyol de l’1 al 31 de juliol
Imatge il·lustrativa
El celler penedesenc reobre portes després de la parada obligada per la Covid-19 amb una activitat el pròxim 5 de juliol
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Xavi Bassa
Ara que esteu més temps a casa, per raons que tots sabem, us proposo uns exercicis amb 5 formatges i 5 vins, tots ells de productors catalans, als que hem de donar suport en aquests moments i en els que vindran.
Tot l'equip del restaurant l'Ó
Tot l'equip del restaurant l'Ó
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Irene Cozas, del restaurant l'Ó de Sant Fruitós de Bages -Món Sant Benet-, ens respon l'entrevista
Imatge il·lustrativa
Foto: Maria Rosa Ferré
Article de Gil Coma, filòleg català i viticultor, on reflexiona sobre aquest any de pandèmia i míldiu
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai | 1 comentari
Recuperem un article de la sommelier i nutricionista Chiara Gai on ens recomana 7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
Per Chiara Gai, Directora d’Innovació de la Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ho demostra un estudi fet per investigadores de la URV amb rates alimentades amb una dieta rica en greixos saturats i sucres refinats | Els resultats van demostrar que l’extracte de pinyol de raïm té un efecte antioxidant i antiinflamatori
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-.
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-. | Ca Na Toneta
Carme Gasull
L’estiu es presenta certament incert després de mesos de confinament i restriccions de mobilitat a causa de la Covid-19. La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur?
Imatge il·lustrativa
Dissabte 4 la Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové es vestirà de gala i oferirà la creació d'una obra d'art en directe de l'artista Erik Schmitz
Tot l'equip del restaurant l'Ó
Tot l'equip del restaurant l'Ó
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Irene Cozas, del restaurant l'Ó de Sant Fruitós de Bages -Món Sant Benet-, ens respon l'entrevista
Imatge il·lustrativa
El celler penedesenc reobre portes després de la parada obligada per la Covid-19 amb una activitat el pròxim 5 de juliol
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
S’emmarca en la campanya per incentivar el turisme de proximitat “Catalunya és casa teva”
Imatge il·lustrativa
Bronzo Sputio Bar
Lourdes López
Espaguetis amb llorer Sofia Loren, ravioli de bacallà amb tinta de sípia, pappardelle amb salsitxes i trufa negra... cucina italiana de qualitat a Barcelona
Imatge il·lustrativa
Foto: Maria Rosa Ferré
Article de Gil Coma, filòleg català i viticultor, on reflexiona sobre aquest any de pandèmia i míldiu
Imatge il·lustrativa
El celler inaugura la temporada post Covid-19 amb noves propostes i nous horaris
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Després d'un any d'haver-se fet càrrec d'unes vinyes d'alta muntanya el celler penedesenc treu una primera anyada sota el nom de Costes de Cerdanya | També provarà com respon la garnatxa negra per sobre dels 1.100 metres i varietats de raïm pròpies dels Pirineus