Amb allioli a dojo, més eixutes, amb tècniques de cocció que requereixen hores, amb salses de rebost impossible.... Aquestes són algunes de les millors braves que podeu tastar a una de les ciutats més 'braveres' del món.
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.
Les activitats d'oleoturisme dissenyen kits de tast individual i propostes a l'aire lliure | Els productors volen que la pandèmia serveixi de palanca per reinvindicar-se com a atractiu | La Generalitat unificarà la promoció del vi, l'oli i la gastronomia catalana de cara al 2021
Albet i Noya i Entrem sumen esforços per la inclusió social | El nou vi destina part de les seves vendes a l’entitat social en un moment especialment delicat per als col·lectius amb els quals treballa.
AMPANS acaba de treure al mercat un nou vi, el Gebrada. És el primer vi blanc Urpina, de les varietats Picapoll i Macabeu, i que s’afegeix a les quatre referències de vi que ja elabora: U, 3 Nits, Cor Valent i Dues Mans.
Quatre vins blancs i dos escumosos són la recomanació de la setmana de Ramon Francàs | Tots ells valen menys de 6 euros i estan pensats per refrescar-nos pels pròxims dies de calor
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Irene Cozas, del restaurant l'Ó de Sant Fruitós de Bages -Món Sant Benet-, ens respon l'entrevista
Per primera vegada, Vallformosa és el cava i el vi oficial del Festival de música i arts escèniques de Barcelona | L’escenari Vallformosa estarà ubicat al Poble Espanyol de l’1 al 31 de juliol
Espaguetis amb llorer Sofia Loren, ravioli de bacallà amb tinta de sípia, pappardelle amb salsitxes i trufa negra... cucina italiana de qualitat a Barcelona
L'estiu arranca a Sant Fruitós amb l'obertura d'un museu que recupera la memòria de la vinya i el vi, i noves visites al Món Sant Benet amb tast a la fresca | Els testimonis del passat, els destil·lats, l'invent d'un llevataps de renom i un capitell medieval recorden l'esplendor vinícola de la comarca
L’estiu es presenta certament incert després de mesos de confinament i restriccions de mobilitat a causa de la Covid-19. La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur?
Després d'un any d'haver-se fet càrrec d'unes vinyes d'alta muntanya el celler penedesenc treu una primera anyada sota el nom de Costes de Cerdanya | També provarà com respon la garnatxa negra per sobre dels 1.100 metres i varietats de raïm pròpies dels Pirineus
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | El Gerard, l'Eli i el Damià, copropietaris del Vicus de Pals, ens posen al dia del futur inmediat post Covid-19
Els cellers reactiven les visites amb propostes a l'aire lliure, d'aforament més reduït i en aliança amb els restauradors | La lliure circulació des de l'àrea de Barcelona era molt esperada entre les bodegues per començar a refer-se del sotrac del coronavirus
Aliança de 14 cellers els dies 3, 4 i 5 de juliol per donar el tret de sortida a la campanya enoturística d’aquest estiu amb un acte conjunt que recaptarà fons per #joemcorono
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.
Restaurants fan mans i mànigues per obrir aquests dies amb un aforament del 40% i amb l’opció de l’entrega a domicili com a pulmó per fer caixa. Però molts cops no surt a compte
La cuinera i sommelier Cristina Fernandez ens proposa un plat fresc per un vi fresc | Una recepta fàcil d'un tàrtar de salmó amb el vi “Les Vistes” del celler Esteve i Gibert Viticultors
Catalunya també és un gran país de vins blancs, i no hi ha dubte que aquests no paren d’emergir | Proposem una selecció molt especial que recull deu d’aquests blancs (11 mostres) d’entre el gran ventall de productes situats per sota dels 20 euros.
L'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona presenta un nou postgrau a distància centrat en estratègia digital, comercialització i màrqueting en el sector del vi
Corpinnats, Clàssic Penedès i escumosos sense DO, bombolles de tot tipus perquè, ara que som a l'entrada de l'estiu, pugueu triar i remenar a les estanteries de les millors botigues de vins
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Irene Cozas, del restaurant l'Ó de Sant Fruitós de Bages -Món Sant Benet-, ens respon l'entrevista
L'Eli, el Damià i el Gerard són copropietaris del Vicus de Pals, i guanyadors de la Categoria A del Cartaví a Girona. | Vicus
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | El Gerard, l'Eli i el Damià, copropietaris del Vicus de Pals, ens posen al dia del futur inmediat post Covid-19
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
Amb allioli a dojo, més eixutes, amb tècniques de cocció que requereixen hores, amb salses de rebost impossible.... Aquestes són algunes de les millors braves que podeu tastar a una de les ciutats més 'braveres' del món.
L’estiu es presenta certament incert després de mesos de confinament i restriccions de mobilitat a causa de la Covid-19. La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur?
L'Eli, el Damià i el Gerard són copropietaris del Vicus de Pals, i guanyadors de la Categoria A del Cartaví a Girona. | Vicus
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | El Gerard, l'Eli i el Damià, copropietaris del Vicus de Pals, ens posen al dia del futur inmediat post Covid-19
Restaurants fan mans i mànigues per obrir aquests dies amb un aforament del 40% i amb l’opció de l’entrega a domicili com a pulmó per fer caixa. Però molts cops no surt a compte
Conversem amb el propietari del celler penedesenc Albet i Noya, que presenta una nova imatge pel seu escumós elaborat amb el mètode ancestral, 100% xarel·lo i sense sulfits afegits
Espectaculars vinyes de l’Heretat Can Llopart, espai catalogat d'Interès Natural
La darrera setmana Llopart va finalitzar la verema 2019 amb l’entrada de les últimes vinyes de raïm Sumoll | Una verema excel·lent, que serà recordada com una de les millors anyades de la zona per la sanitat del raïm | L’equilibri aconseguit durant la maduració ha afavorit uns mostos amb un gran potencial de reserva.
Quatre vins blancs i dos escumosos són la recomanació de la setmana de Ramon Francàs | Tots ells valen menys de 6 euros i estan pensats per refrescar-nos pels pròxims dies de calor
Recuperem un article de la sommelier i nutricionista Chiara Gai on ens recomana 7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
Ho demostra un estudi fet per investigadores de la URV amb rates alimentades amb una dieta rica en greixos saturats i sucres refinats | Els resultats van demostrar que l’extracte de pinyol de raïm té un efecte antioxidant i antiinflamatori
Amb allioli a dojo, més eixutes, amb tècniques de cocció que requereixen hores, amb salses de rebost impossible.... Aquestes són algunes de les millors braves que podeu tastar a una de les ciutats més 'braveres' del món.
Les activitats d'oleoturisme dissenyen kits de tast individual i propostes a l'aire lliure | Els productors volen que la pandèmia serveixi de palanca per reinvindicar-se com a atractiu | La Generalitat unificarà la promoció del vi, l'oli i la gastronomia catalana de cara al 2021
Moment de la signatura del conveni entre Albet i Noya i Entrem
Albet i Noya i Entrem sumen esforços per la inclusió social | El nou vi destina part de les seves vendes a l’entitat social en un moment especialment delicat per als col·lectius amb els quals treballa.
AMPANS acaba de treure al mercat un nou vi, el Gebrada. És el primer vi blanc Urpina, de les varietats Picapoll i Macabeu, i que s’afegeix a les quatre referències de vi que ja elabora: U, 3 Nits, Cor Valent i Dues Mans.
Isabelle Meyer amb alguns dels vins que elaborava amb el seu marit René Barbier. | foto: Ruth Troyano