Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
L'Ajuntament dona el tret de sortida al projecte Ripollet Vital per reprendre el cultiu del raïm, oferir una nova oferta formativa i aprofundir en el passat vinícola | Durant la presentació es té un record per a l'enòleg Àngel Garcia Petit, que n'havia estat un dels principals impulsors
Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Acord en el ple del consell regulador per una nova zonificació i per una segmentació qualitativa de la DO Cava | El cava tindrà 4 noms per diferenciar-se de la zona d'Espanya on està elaborat; a Catalunya, Comtats de Barcelona, a l'Aragó, Valle del Ebro, a Extremadura, Viñedos de Almendralejo, i a València, Altos de Levante.
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.
Leopoldo Pomés i Alfonso Milà van aliar-se obrint el 1970 un local avançat al seu temps en cuina i estètica que va fer de la proteïna d'ou el seu emblema.
Amb allioli a dojo, més eixutes, amb tècniques de cocció que requereixen hores, amb salses de rebost impossible.... Aquestes són algunes de les millors braves que podeu tastar a una de les ciutats més 'braveres' del món.
Les activitats d'oleoturisme dissenyen kits de tast individual i propostes a l'aire lliure | Els productors volen que la pandèmia serveixi de palanca per reinvindicar-se com a atractiu | La Generalitat unificarà la promoció del vi, l'oli i la gastronomia catalana de cara al 2021
Albet i Noya i Entrem sumen esforços per la inclusió social | El nou vi destina part de les seves vendes a l’entitat social en un moment especialment delicat per als col·lectius amb els quals treballa.
Quatre vins blancs i dos escumosos són la recomanació de la setmana de Ramon Francàs | Tots ells valen menys de 6 euros i estan pensats per refrescar-nos pels pròxims dies de calor
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Irene Cozas, del restaurant l'Ó de Sant Fruitós de Bages -Món Sant Benet-, ens respon l'entrevista
Espaguetis amb llorer Sofia Loren, ravioli de bacallà amb tinta de sípia, pappardelle amb salsitxes i trufa negra... cucina italiana de qualitat a Barcelona
L’estiu es presenta certament incert després de mesos de confinament i restriccions de mobilitat a causa de la Covid-19. La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur?
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.
Restaurants fan mans i mànigues per obrir aquests dies amb un aforament del 40% i amb l’opció de l’entrega a domicili com a pulmó per fer caixa. Però molts cops no surt a compte
La cuinera i sommelier Cristina Fernandez ens proposa un plat fresc per un vi fresc | Una recepta fàcil d'un tàrtar de salmó amb el vi “Les Vistes” del celler Esteve i Gibert Viticultors
Catalunya també és un gran país de vins blancs, i no hi ha dubte que aquests no paren d’emergir | Proposem una selecció molt especial que recull deu d’aquests blancs (11 mostres) d’entre el gran ventall de productes situats per sota dels 20 euros.
L'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona presenta un nou postgrau a distància centrat en estratègia digital, comercialització i màrqueting en el sector del vi
Corpinnats, Clàssic Penedès i escumosos sense DO, bombolles de tot tipus perquè, ara que som a l'entrada de l'estiu, pugueu triar i remenar a les estanteries de les millors botigues de vins
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Irene Cozas, del restaurant l'Ó de Sant Fruitós de Bages -Món Sant Benet-, ens respon l'entrevista
L'Eli, el Damià i el Gerard són copropietaris del Vicus de Pals, i guanyadors de la Categoria A del Cartaví a Girona. | Vicus
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | El Gerard, l'Eli i el Damià, copropietaris del Vicus de Pals, ens posen al dia del futur inmediat post Covid-19
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
Leopoldo Pomés i Alfonso Milà van aliar-se obrint el 1970 un local avançat al seu temps en cuina i estètica que va fer de la proteïna d'ou el seu emblema.
Amb allioli a dojo, més eixutes, amb tècniques de cocció que requereixen hores, amb salses de rebost impossible.... Aquestes són algunes de les millors braves que podeu tastar a una de les ciutats més 'braveres' del món.
L’estiu es presenta certament incert després de mesos de confinament i restriccions de mobilitat a causa de la Covid-19. La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur?
L'Eli, el Damià i el Gerard són copropietaris del Vicus de Pals, i guanyadors de la Categoria A del Cartaví a Girona. | Vicus
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | El Gerard, l'Eli i el Damià, copropietaris del Vicus de Pals, ens posen al dia del futur inmediat post Covid-19
Conversem amb el propietari del celler penedesenc Albet i Noya, que presenta una nova imatge pel seu escumós elaborat amb el mètode ancestral, 100% xarel·lo i sense sulfits afegits
Espectaculars vinyes de l’Heretat Can Llopart, espai catalogat d'Interès Natural
La darrera setmana Llopart va finalitzar la verema 2019 amb l’entrada de les últimes vinyes de raïm Sumoll | Una verema excel·lent, que serà recordada com una de les millors anyades de la zona per la sanitat del raïm | L’equilibri aconseguit durant la maduració ha afavorit uns mostos amb un gran potencial de reserva.
L'Ajuntament dona el tret de sortida al projecte Ripollet Vital per reprendre el cultiu del raïm, oferir una nova oferta formativa i aprofundir en el passat vinícola | Durant la presentació es té un record per a l'enòleg Àngel Garcia Petit, que n'havia estat un dels principals impulsors
El celler manresà inaugura un wine bar per les tardes d'estiu
Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Acord en el ple del consell regulador per una nova zonificació i per una segmentació qualitativa de la DO Cava | El cava tindrà 4 noms per diferenciar-se de la zona d'Espanya on està elaborat; a Catalunya, Comtats de Barcelona, a l'Aragó, Valle del Ebro, a Extremadura, Viñedos de Almendralejo, i a València, Altos de Levante.
L'Ajuntament dona el tret de sortida al projecte Ripollet Vital per reprendre el cultiu del raïm, oferir una nova oferta formativa i aprofundir en el passat vinícola | Durant la presentació es té un record per a l'enòleg Àngel Garcia Petit, que n'havia estat un dels principals impulsors
Quatre vins blancs i dos escumosos són la recomanació de la setmana de Ramon Francàs | Tots ells valen menys de 6 euros i estan pensats per refrescar-nos pels pròxims dies de calor
L'Ajuntament dona el tret de sortida al projecte Ripollet Vital per reprendre el cultiu del raïm, oferir una nova oferta formativa i aprofundir en el passat vinícola | Durant la presentació es té un record per a l'enòleg Àngel Garcia Petit, que n'havia estat un dels principals impulsors
Recuperem un article de la sommelier i nutricionista Chiara Gai on ens recomana 7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
Ho demostra un estudi fet per investigadores de la URV amb rates alimentades amb una dieta rica en greixos saturats i sucres refinats | Els resultats van demostrar que l’extracte de pinyol de raïm té un efecte antioxidant i antiinflamatori
L'Ajuntament dona el tret de sortida al projecte Ripollet Vital per reprendre el cultiu del raïm, oferir una nova oferta formativa i aprofundir en el passat vinícola | Durant la presentació es té un record per a l'enòleg Àngel Garcia Petit, que n'havia estat un dels principals impulsors
El celler manresà inaugura un wine bar per les tardes d'estiu
Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Acord en el ple del consell regulador per una nova zonificació i per una segmentació qualitativa de la DO Cava | El cava tindrà 4 noms per diferenciar-se de la zona d'Espanya on està elaborat; a Catalunya, Comtats de Barcelona, a l'Aragó, Valle del Ebro, a Extremadura, Viñedos de Almendralejo, i a València, Altos de Levante.
Leopoldo Pomés i Alfonso Milà van aliar-se obrint el 1970 un local avançat al seu temps en cuina i estètica que va fer de la proteïna d'ou el seu emblema.
L'Ajuntament dona el tret de sortida al projecte Ripollet Vital per reprendre el cultiu del raïm, oferir una nova oferta formativa i aprofundir en el passat vinícola | Durant la presentació es té un record per a l'enòleg Àngel Garcia Petit, que n'havia estat un dels principals impulsors