coronavirus

El coronavirus també tomba el Concurs de Gossos d'Atura de Ribes de Freser

També s'han cancel·lat la resta de certàmens d'arreu dels Països Catalans

per Redacció , 27 de juliol de 2020 a les 13:58 |
Concurs de Gossos d'Atura de Ribes de Freser | José M. Gutiérrez
El coronavirus continua provocant cancel·lacions. L'última, el Concurs Internacional d’Habilitat de Gossos d’Atura de la Vall de Ribes que s’havia de celebrar el proper mes de setembre. El certamen, segons expliquen els seus organitzadors, presenta una tipologia d’activitats que fa molt difícil la seva adaptació a la normativa i protocols sanitaris d’obligat compliment per evitar la propagació de la Covid-19.

Aquesta suspensió s’ha vist confirmada també per la Federació de Concursos de Gossos d’Atura dels Països Catalans, entitat que ha fet públic fa pocs dies l’anul·lació de les diferents competicions previstes aquest estiu a Llavorsí, Canillo (Andorra), Osseja, Prades, Castellterçol i Castellar de n’Hug.


El Concurs Internacional d’Habilitat de Gossos d’Atura de la Vall de Ribes es porta celebrant des de fa 57 anys i conforma un cap de setmana farcit d’activitats que permeten donar a conèixer el territori, el pasturatge i els seus productes als centenars de visitants que passen per Ribes i la vall durant aquells dies.

Des de l’organització es lamenta aquesta suspensió, motivada fonamentalment per la dificultat de garantir el manteniment de les distàncies de seguretat i el control de l’aforament, però ja s’ha anunciat l’inici dels treballs de preparació de l’edició del 2021.






 

Participació