coronavirus

La vacuna més avançada dels EUA contra el coronavirus produeix una immunitat efectiva en animals

És el fàrmac de la companyia Moderna, un dels cinc més ben situats per convertir-se en la primera resposta efectiva contra la Covid-19

per NacióDigital , 29 de juliol de 2020 a les 14:55 |
La companyia nord-americana Moderna ha anunciat que dues dosis d'ARNm-1273, el seu candidat a vacuna contra la COVID-19, produeixen una "robusta resposta immunològica" i una protecció en animals -primats- contra la infecció per SARS-CoV-2.

En l'estudi, publicat a la revista The New England Journal of Medicine, la immunogenicitat i l'eficàcia protectora es van avaluar després d'un programa de vacunació de dues dosis de 10 o 100 gu de dosi d'ARNm-1273 o d'un control administrat amb quatre setmanes de diferència. Quatre setmanes després de la segona vacunació, es va desafiar als animals amb altes dosis de SARS-CoV-2 per via intranasal i intratraqueal.


Després de dues vacunacions, la resposta immunològica observada en aquest estudi amb primats no humans va ser consistent amb l'estudi de Fase 1 en humans de l'mRNA-1273. La vacunació també va conduir a un augment significatiu de les respostes de les cèl·lules T, principalment de les cèl·lules T CD4 Th1.





 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació