coronavirus

Dues catalanes, confinades entre aranyes i insectes i amb un sol àpat al dia a les Canàries

Després d'assabentar-se d'un contacte positiu van decidir aïllar-se per responsabilitat pròpia, una ha donat positiu i l'altra negatiu i denuncia enterar-se'n pels mitjans de comunicació

per NacióDigital , 4 d'agost de 2020 a les 17:44 |
Illa de la Graciosa, a les Canàries | Wikimedia Commons
Les dues catalanes confinades a la Graciosa per Covid-19 denuncien que només els donen menjar un cop al dia i viuen en condicions deplorables als pisos on estan aïllades, on hi han trobat insectes com formigues, paneroles o aranyes, segons ha informat la Cadena Ser. Una d'elles va ser el primer positiu de coronavirus detectat a l'illa, tot i ser asimptomàtica. 

Des de llavors han estat confinades en un complex d'apartaments a Lanzarote. Segons la informació publicada, cap de les dues té accés a un termòmetre per prendre's la temperatura ni tenen personal sanitari al voltant i ja fa tres nits que dormen allà. Només veuen una persona al dia, que és qui els porta menjar.


També denuncien que no tenen constància d'on són perquè els apartaments no apareixen a les aplicacions de mapes. Segons la 'Ser', totes dues es troben bé i no tenen símptomes ni malestar. 

Les dues dones són amigues de 39 anys de Barcelona. Una d'elles s'ha queixat d'assabentar-se del resultat negatiu de la seva prova PCR pels mitjans de comunicació, que sabien abans que ella els resultats.







 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació