coronavirus

Facebook retira per primer cop un vídeo de Trump per «informació falsa»

El president deia que els nens eren “gairebé immunes” a la Covid-19

per NacióDigital , 6 d'agost de 2020 a les 09:28 |
Donald Trump va trigar molts dies en usar la mascareta | Europa Press
Facebook ha retirat aquest dimecres per primer cop un vídeo del compte del president dels Estats Units, Donald Trump, en el que apareixia en una entrevista a la Fox News, al programa Fox Friend, en considerar que el contingut relatiu a la Covid-19 era “informació falsa”. 

En el segment de l’entrevista compartida per Trump a la xarxa, el mandatari defensava que els nens són “gairebé o virtualment immunes al contagi” i que haurien de tornar a l’escola. Segons els científics, els nens podrien ser menys vulnerables, però poden transmetre la malaltia com qualsevol altra persona.


Facebook va considerar l'afirmació com “asseveracions falses” i va procedir a retirar-la d’acord amb les seves polítiques en relació a la pandèmia, va informar Andy Store, portaveu de l'empresa.

La decisió de Facebook no es trivial i significa un canvi d’estratègia vers el president nord-americà. El gegant informàtic, que fins ara havia donat mànega ampla a Trump, per la qual cosa havia rebut moltes crítiques, demostra ara que té capacitat per vetar-lo. 





 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació