El Baltasar i l’Encarna han treballat durant quatre decades allò que no està escrit. Han fet del seu projecte laboral, el Molí de Cal Tof, restaurant de referencia de la cuina tradicional del Penedès. Durant els temps de glòria, abans de la crisi del 2008, durant anys, era complicat fer reserva els caps de setmana. El xató, els calçots, l’anec Mut del Penedès, les carns a la brasa i les mil propostes de cuina tradicional no les feia ningú com les feien a Cal Tof.
Baltasar Julià és hereu d’una nissaga de restauradors vendrellencs que ha alimentat generacions i generacions de gent d’aquí i de passavolants, des de l’Avi Tof, passant pel tiet Alfons Vidal fins a ell i l’Encarna. Ara el Baltasar es jubila, i no hi ha relleu generacional. Fa temps que la decisió del tancament era ferma, però fins ara no l’han volgut fer oficial. El Vendrell perd un restaurant únic, i el Penedès un defensor gastronòmic de la seva identitat. Les aspes del Molí han deixat de girar, i els dies freds de l’hivern molts trobaran a faltar el meravellos foc de llenya del bell mig del mític menjador del Molí.