Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Una lleu empenta del roure ha empès aquest rosat a la màxima categoria
Imatge il·lustrativa
Aquest cap de setmana obrirà les portes al públic Vinyes de Lilith, un espai que combina cultura, menjar i activitat esportiva a Castellet i la Gornal
vins brisats catalans
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Què és un vi brisat? | Els vins brisats catalans estan reviscolant amb força amb productes refinats i de prestigi que s’han posat al dia
activitats de verema
Imatge il·lustrativa
Família Torres se suma a la Festa de la Verema 2020 de Penedès Turisme el 5 de setembre, amb un ampli ventall d’activitats
Amanides d'estiu
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta d'amanida d'estiu; Ruca, mores, gerds, mel i parmesà | Vi recoanat; Aikarai de Giró Ribot | Autora de la recepta: Cristina Fernández

També us pot interessar

Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Acord en el ple del consell regulador per una nova zonificació i per una segmentació qualitativa de la DO Cava | El cava tindrà 4 noms per diferenciar-se de la zona d'Espanya on està elaborat; a Catalunya, Comtats de Barcelona, a l'Aragó, Valle del Ebro, a Extremadura, Viñedos de Almendralejo, i a València, Altos de Levante.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Us donem idees per tenir una experiència enogastronòmica a casa durant les vacances
Imatge il·lustrativa
Lourdes López | 2 comentaris
Amb allioli a dojo, més eixutes, amb tècniques de cocció que requereixen hores, amb salses de rebost impossible.... Aquestes són algunes de les millors braves que podeu tastar a una de les ciutats més 'braveres' del món.
exportacions agroalimentàries
Imatge il·lustrativa
La facturació global del primer semestre de 2020 (5.420,43M€) supera al del mateix semestre de 2019 (4.964,70M€), mantenint el superàvit comercial | El vi/cava registra una pèrdua del 8,53% de la ràtio valor/volum del primer semestre de 2020 respecte al mateix període de l’any anterior
Vins dolços catalans
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Descobreix tot el que has de saber sobre els vins ideals per tancar un bon àpat | Formen part de la tradició gastronòmica de molts indrets, però s'ha perdut el costum de prendre'n
Imatge il·lustrativa
El celler participa a la Festa de la Verema del 5 de setembre i convida els seus clients a fer un esmorzar en diferents espais de la finca
Verema
Raïms de la DO Terra Alta
Raïms de la DO Terra Alta
La pandèmia de la Covid-19 o l'excés de míldiu condicionen una verema que s'avança entre 5 i 10 dies respecte el 2019 | Les vinyes ecològiques s'han vist més afectades
VEREMA
Imatge il·lustrativa
Els departaments de Salut, Treball i Agricultura activen un protocol per assegurar les mesures necessàries per fer front a la covid-19
La Verema del Cava
Imatge il·lustrativa
9 cellers s’uneixen per oferir un conjunt d’ofertes enoturístiques al Penedès i a Alella
Novetats de Vins Catalans
Imatge il·lustrativa
Inspirada en la tradició i en els orígens de la viticultura, aquesta línia amb el mateix nom del grup és un homenatge a l'esforç dels agricultors
Imatge il·lustrativa
Fomentar moure’s pel territori català i gaudir del paisatge, dels vins i de la gastronomia és l'objectiu de la campanya
Bouquet Wine Bar
Imatge il·lustrativa
Bouquet d'Alella us convida a descobrir el nou Bouquet Wine Bar, un bar de vins al mig de la terrassa del celler i pensat pel turisme de proximitat
Imatge il·lustrativa
La denominació d’origen continua donant a conèixer la personalitat i el nivell dels seus vins a partir de diverses activitats que es desenvoluparan durant les properes setmanes d'estiu.
Receptes de cuina
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta de galetes de mantega amb un cava de Vilarnau | Autora de la recepta: Cristina Fernández
Enoturisme Catalunya
Celler de l'Oller del Mas
Celler de l'Oller del Mas | OdelM
vins catalans
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de vins catalans post confinament elaborada per Ramon Francàs
tast de vins
Imatge il·lustrativa
En Xavier Ayala tasta el Gran Autòcton blanc de l'elaborador Albert Jané | Un vi blanc de xarel·lo i malvasia de Sitges fet a la finca familiar Mas Vilella, al Penedès.
Imatge il·lustrativa
Segons la consultora Nielsen, la DO Terra Alta es consolida com a la tercera DO catalana, mantenint la seva quota del 5,5% en la venda de vi al mercat català, tant en alimentació com en hostaleria, quota que ja va obtenir el passat 2018
wine bar
Passaport dels Wine Bar del Bages
Passaport dels Wine Bar del Bages | DO Pla de Bages
Abadal, Espai Artium, El Mas de Sant Iscle, Collbaix-celler el Molí, Oller del Mas i Fargas-Fargas ofereixen vins a copes en diferents horaris d'obertura al públic
vinya ecològica
Vinya afectada per míldiu.
Vinya afectada per míldiu. | Estació d'Avisos de Vilafranca del Penedès
Jordi Bes
El míldiu ha tingut enguany unes condicions immillorables per fer mal i farà perdre entre el 50% i el 70% del raïm en molts camps ecològics del Penedès: "Té una virulència extrema" | L'aplicació massiva de coure sovint resulta insuficient per evitar danys d'envergadura i planteja el debat sobre si el seu ús intensiu és compatible amb el respecte pel medi | Les alternatives que s'experimenten (nous tractaments o varietats de raïm resistents als fongs) fan molt difícil prescindir d'aquest mineral ara com ara
L'actualitat, en breu
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de vins del Penedès elaborada per Ramon Francàs
maridatges
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Us donem idees per tenir una experiència enogastronòmica a casa durant les vacances
Alguns dels formadors impartint classes en vídeo
Alguns dels formadors impartint classes en vídeo
La pròxima convocatòria del curs serà el proper octubre | Alguns exalumnes ens comenten l'experiència.
Imatge il·lustrativa
Lourdes López | 2 comentaris
Amb allioli a dojo, més eixutes, amb tècniques de cocció que requereixen hores, amb salses de rebost impossible.... Aquestes són algunes de les millors braves que podeu tastar a una de les ciutats més 'braveres' del món.
restaurants italians a Barcelona
Imatge il·lustrativa
Bronzo Sputio Bar
Lourdes López | 1 comentari
Espaguetis amb llorer Sofia Loren, ravioli de bacallà amb tinta de sípia, pappardelle amb salsitxes i trufa negra... cucina italiana de qualitat a Barcelona
Aina Seriñana, d'Es Baluard
Aina Seriñana, d'Es Baluard
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Aina Seriñana, del restaurant Es Baluard de Cadaqués, ens respon unes preguntes
Oriol Llavina, del restaurant El Cigró d'Or
Oriol Llavina, del restaurant El Cigró d'Or | El Cigró d'Or
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Oriol Llavina, d'El Cigró d'Or, ens respon unes preguntes
Fran López, xef de l'estrellat restaurant Villa Retiro de Xerta
Fran López, xef de l'estrellat restaurant Villa Retiro de Xerta | Grup Villa Retiro
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Fran López, del restaurant Villa Retiro de Xerta ens respon les preguntes
Tot l'equip del restaurant l'Ó
Tot l'equip del restaurant l'Ó
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Irene Cozas, del restaurant l'Ó de Sant Fruitós de Bages -Món Sant Benet-, ens respon l'entrevista
L'Eli, el Damià i el Gerard són copropietaris del Vicus de Pals, i guanyadors de la Categoria A del Cartaví a Girona.
L'Eli, el Damià i el Gerard són copropietaris del Vicus de Pals, i guanyadors de la Categoria A del Cartaví a Girona. | Vicus
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | El Gerard, l'Eli i el Damià, copropietaris del Vicus de Pals, ens posen al dia del futur inmediat post Covid-19
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Una lleu empenta del roure ha empès aquest rosat a la màxima categoria
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
El color, la intensitat, les llàgrimes, els rivets... Són característiques que hem d'observar en un vi per saber si és bó?
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Amb motiu del Dia Internacional del Gin, la destil·leria Chase dóna a conèixer els errors més comuns a l'hora de preparar aquest popular combinat
Oriol Llavina, del restaurant El Cigró d'Or
Oriol Llavina, del restaurant El Cigró d'Or | El Cigró d'Or
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Oriol Llavina, d'El Cigró d'Or, ens respon unes preguntes
Fran López, xef de l'estrellat restaurant Villa Retiro de Xerta
Fran López, xef de l'estrellat restaurant Villa Retiro de Xerta | Grup Villa Retiro
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Fran López, del restaurant Villa Retiro de Xerta ens respon les preguntes
Interior del Flash Flash, al carrer La Granada del Penedès, a Barcelona.
Interior del Flash Flash, al carrer La Granada del Penedès, a Barcelona. | Cecilia Diaz Betz
Lourdes López
Leopoldo Pomés i Alfonso Milà van aliar-se obrint el 1970 un local avançat al seu temps en cuina i estètica que va fer de la proteïna d'ou el seu emblema.
Imatge il·lustrativa
Lourdes López | 2 comentaris
Amb allioli a dojo, més eixutes, amb tècniques de cocció que requereixen hores, amb salses de rebost impossible.... Aquestes són algunes de les millors braves que podeu tastar a una de les ciutats més 'braveres' del món.
Imatge il·lustrativa
Laura Conde | 1 comentari
La Laura Conde ens proposa una ruta per les millors hamburgueseries de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Família Torres se suma a la Festa de la Verema 2020 de Penedès Turisme el 5 de setembre, amb un ampli ventall d’activitats
Raïms de la DO Terra Alta
Raïms de la DO Terra Alta
La pandèmia de la Covid-19 o l'excés de míldiu condicionen una verema que s'avança entre 5 i 10 dies respecte el 2019 | Les vinyes ecològiques s'han vist més afectades
Imatge il·lustrativa
9 cellers s’uneixen per oferir un conjunt d’ofertes enoturístiques al Penedès i a Alella
Imatge il·lustrativa
Aquest cap de setmana obrirà les portes al públic Vinyes de Lilith, un espai que combina cultura, menjar i activitat esportiva a Castellet i la Gornal
Mural Lily Brik, a Cogul
Mural Lily Brik, a Cogul
Els quatre espais vinculen art amb paisatge i patrimoni, i estan a l’aire lliure.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Una lleu empenta del roure ha empès aquest rosat a la màxima categoria
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Què és un vi brisat? | Els vins brisats catalans estan reviscolant amb força amb productes refinats i de prestigi que s’han posat al dia
Imatge il·lustrativa
Família Torres se suma a la Festa de la Verema 2020 de Penedès Turisme el 5 de setembre, amb un ampli ventall d’activitats
Imatge il·lustrativa
Aquest cap de setmana obrirà les portes al públic Vinyes de Lilith, un espai que combina cultura, menjar i activitat esportiva a Castellet i la Gornal
Mural Lily Brik, a Cogul
Mural Lily Brik, a Cogul
Els quatre espais vinculen art amb paisatge i patrimoni, i estan a l’aire lliure.
Imatge il·lustrativa
Família Torres se suma a la Festa de la Verema 2020 de Penedès Turisme el 5 de setembre, amb un ampli ventall d’activitats
Imatge il·lustrativa
Aquest cap de setmana obrirà les portes al públic Vinyes de Lilith, un espai que combina cultura, menjar i activitat esportiva a Castellet i la Gornal
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Descobreix tot el que has de saber sobre els vins ideals per tancar un bon àpat | Formen part de la tradició gastronòmica de molts indrets, però s'ha perdut el costum de prendre'n
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta d'amanida d'estiu; Ruca, mores, gerds, mel i parmesà | Vi recoanat; Aikarai de Giró Ribot | Autora de la recepta: Cristina Fernández
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Descobreix tot el que has de saber sobre els vins ideals per tancar un bon àpat | Formen part de la tradició gastronòmica de molts indrets, però s'ha perdut el costum de prendre'n
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai | 1 comentari
Recuperem un article de la sommelier i nutricionista Chiara Gai on ens recomana 7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
Per Chiara Gai, Directora d’Innovació de la Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ho demostra un estudi fet per investigadores de la URV amb rates alimentades amb una dieta rica en greixos saturats i sucres refinats | Els resultats van demostrar que l’extracte de pinyol de raïm té un efecte antioxidant i antiinflamatori
Mural Lily Brik, a Cogul
Mural Lily Brik, a Cogul
Els quatre espais vinculen art amb paisatge i patrimoni, i estan a l’aire lliure.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Una lleu empenta del roure ha empès aquest rosat a la màxima categoria
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Què és un vi brisat? | Els vins brisats catalans estan reviscolant amb força amb productes refinats i de prestigi que s’han posat al dia
Imatge il·lustrativa
Família Torres se suma a la Festa de la Verema 2020 de Penedès Turisme el 5 de setembre, amb un ampli ventall d’activitats
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta d'amanida d'estiu; Ruca, mores, gerds, mel i parmesà | Vi recoanat; Aikarai de Giró Ribot | Autora de la recepta: Cristina Fernández
Imatge il·lustrativa
La facturació global del primer semestre de 2020 (5.420,43M€) supera al del mateix semestre de 2019 (4.964,70M€), mantenint el superàvit comercial | El vi/cava registra una pèrdua del 8,53% de la ràtio valor/volum del primer semestre de 2020 respecte al mateix període de l’any anterior
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Descobreix tot el que has de saber sobre els vins ideals per tancar un bon àpat | Formen part de la tradició gastronòmica de molts indrets, però s'ha perdut el costum de prendre'n
Imatge il·lustrativa
El celler participa a la Festa de la Verema del 5 de setembre i convida els seus clients a fer un esmorzar en diferents espais de la finca
Raïms de la DO Terra Alta
Raïms de la DO Terra Alta
La pandèmia de la Covid-19 o l'excés de míldiu condicionen una verema que s'avança entre 5 i 10 dies respecte el 2019 | Les vinyes ecològiques s'han vist més afectades
Imatge il·lustrativa
9 cellers s’uneixen per oferir un conjunt d’ofertes enoturístiques al Penedès i a Alella