Accident de trànsit

Provoca un accident frontal a Manresa, amb cinc ferits, dos d'ells greus, i dona positiu en drogues

Una nena de 10 anys va ser traslladada a l'hospital Parc Taulí de Sabadell degut a la gravetat de les ferides

per Pere Fontanals , Manresa, 1 de setembre de 2020 a les 11:29 |
Accident entre els dos cotxes a la Catalana | Cedida
Un accident frontal a la Catalana, al nucli de Manresa, va deixar dilluns a la nit sis ferits, dos d'ells greus i els altres quatre lleus, després que el conductor que circulava en sentit Manresa, un manresà de 32 anys, perdés el control del seu turisme i impactés frontalment contra un vehicle que pujava en direcció a la sortida de la ciutat i que estava ocupat per cinc persones.

L'accident va tenir lloc a 1/4 de 12 de la nit de dilluns al punt quilomètric 92,700 de la C-37z, coneguda popularment com la Catalana, just abans d'arribar al carrer Tres Creus. El turisme que baixava va sortir-se de la via a la corba i va impactar frontalment amb el que sortia de la ciutat en direcció cap al Xup. L'accident va ser tan fort, que el segon turisme va trencar les tanques de protecció de la cia i va quedar penjat al marge que dona a la via i el riu.


El vehicle que va rebre l'impacte estava ocupat pel conductor i quatre acompanyants, tots ells d'Olesa de Montserrat. L'ocupant que va patir les pitjors ferides és una nena de 10 anys, ferida molt greu i amb risc vital, que va ser traslladada d'urgència a l'hospital Parc Taulí de Sabadell. També la conductora d'aquest vehicle, de 39 anys, va resultar ferida greu. Els altres tres ocupants, entre ells un nen de 7 anys, van resultar ferits lleu. Aquests darrers quatre ferits van ser traslladats a l'hospital Sant Joan de Déu.

El conductor del turisme que va causar l'accident, que també va resultar ferit lleu, va donar positiu de benzodiazepines en el test de drogues que li va fer passar la Policia Local de Manresa. Els agents el van detenir acusat d'un delicte contra la seguretat en el trànsit.

 

Participació